• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengeç erkeği

Şöyle bence çok içine kapanıksin nasil davranacağımı bilmiyorum de

Tesekkür ederim. Su corona nedeniyle yavas ilerliyoruz. Adam 37 yasinda bi sürü görmüslügü var. Ben 33 olmama ragmen onun karsisinda sifir tecrübeyleyim.bende sıkılır mı acaba diye kafama takiyorum. Haklisin. Aslinda söylemek lazim. Telefonda söylemeye calisirim. Bakalim

Tesekkür ederim. Su corona nedeniyle yavas ilerliyoruz. Adam 37 yasinda bi sürü görmüslügü var. Ben 33 olmama ragmen onun karsisinda sifir tecrübeyleyim.bende sıkılır mı acaba diye kafama takiyorum. Haklisin. Aslinda söylemek lazim. Telefonda söylemeye calisirim. Bakalim
Sen net ol o sana göre şekil alır 😊yani aradaki problemleri soylucenki cozebilin

Eşim yengeç

Sanırm benimki yengecin istisnalarından...
Hiç romantik ilgili sevdiğini belli eden birisi değil. Seviyo mu seviyo ama içinden dışına belli etmiyor. Süpriz di vs hiç yapmaz kısacası çok odun.

Güzel yönlerine gelirsek
Çook çok çok güzel bir baba.
Çok merhametli.
Çok edepli.
Sahiplenen koruyan kollayan.
Evine sadık dışarda gözü olmayan.
Yani dha çok özelliği var aslında ama hepsi bir değil yengeçlerin yükselen çok etkiliyor.

Dünyaya bidaha gelsen yine eşinle mi evlenmek isterdin diye sorsan tereddütsüz evet derdim

Biliyorum burclara göre hareket edilmez. Yine de merak ediyorum.
Yengeç erkeğiyle tanışan, çıkan, evlenen var mı?

Tanışma aşamasında nasıldı, özellikleri tavırları nasıl/nasıldı?

Hoşlandıkları nelerdir? Çok merak ediyorum?
Yengeç erkeği: ana delisi olur anasının sözünden çıkmaz çıkamaz hiç büyümemiştir, evlense bile tek bir hatası olsa anası tarafından aranılır ve azar işitir. Bunun karşılığında hiçbir olumsuz tepki vermez anasına o ne diyorsa onu yapar. Kız bile sevmeye hakkı yoktur, anası babası hep onu kandırırlar sanar ve o da onların seçtiği bir kızla evlenir. Örnek: Teyzemin oğlu. Çocukluğunu bilirim. Birinci kaynak sayabilirsin temmuz Yengeci. Çocukluğu aşırı yaramaz; aşırı dayak yemiştir. Gençliği aşırı haşeri olan bu tipler genellikle babadan torpilli olarak aldığı az bir puanla devlet kurumunda çalışırlar.

Sen net ol o sana göre şekil alır 😊yani aradaki problemleri soylucenki cozebilin
O öyle soguk durunca gicik oluyorum Bende öyle davraniyorum. Halbuki Ben cok acik sözlü net ve cana yakin biriyim. Bilmiyorum. YaziOr ediyor Ama soguk davraninca ilgisi mi yok diyorum kendi kendime. Bu yüzden de ben kendimi geriye aliyorum

O öyle soguk durunca gicik oluyorum Bende öyle davraniyorum. Halbuki Ben cok acik sözlü net ve cana yakin biriyim. Bilmiyorum. YaziOr ediyor Ama soguk davraninca ilgisi mi yok diyorum kendi kendime. Bu yüzden de ben kendimi geriye aliyorum
Yok o zaman anla işte birşeye takılmıştır ama söylemiyor

Annemle konustum sor diyor. Yani bi sekilde de bilmem gerekmez mi. Belki Corona nedeniyle öyle, belki evde oldugundan sıkıntıdan dolayı. Belki de ilgisi azaldı belki de zaman zaman içine kapanıyor ... hiç bi fikrim yok. Çözemiyorum. Ben mesela her seye aciklik getirmek istiyorum .. bu durumlar beni rahatsiz ediyor. Sonra konusalim mi diye sormak istiyorum. Yok cidden benim konusmam lazim onunla. Bu davranislar neyin nesi

Ya bilemiyorum benim esim mesela birşeye kizinca öyle yapar soylemezde ben anliyim diye bekler
Annemle konustum sor diyor. Yani bi sekilde de bilmem gerekmez mi. Belki Corona nedeniyle öyle, belki evde oldugundan sıkıntıdan dolayı. Belki de ilgisi azaldı belki de zaman zaman içine kapanıyor ... hiç bi fikrim yok. Çözemiyorum. Ben mesela her seye aciklik getirmek istiyorum .. bu durumlar beni rahatsiz ediyor. Sonra konusalim mi diye sormak istiyorum. Yok cidden benim konusmam lazim onunla. Bu davranislar neyin nesi

Yani açıkça soylemessen böyle devam eder bence

Bende öyle düsünüyorum. Ne sekil söylerdin Sen? Biraz fikir verebilir misin lütfen??
Biraz davranıyor ise biraz soğuksun birşeymi oldu rahatsız olduğun bir davranışmi var diyebilirsin eğer biraz durgunsa canın birşeye mi sıkıldı sanki mutsuzsun biraz de yada böyle derin derin düşünceye dalıyorsa daldin gittin bir problemmi var diyebilirsin yada herşeyi bir kenara çek böyle soğuk tavrın beni rahatsız ediyor bir problemimiz mi var diyebilirsin açık ve net olmak herşeyi çözer yani benimle ilgili bir problemin varmış gibi hissediyorum de

Biraz davranıyor ise biraz soğuksun birşeymi oldu rahatsız olduğun bir davranışmi var diyebilirsin eğer biraz durgunsa canın birşeye mi sıkıldı sanki mutsuzsun biraz de yada böyle derin derin düşünceye dalıyorsa daldin gittin bir problemmi var diyebilirsin yada herşeyi bir kenara çek böyle soğuk tavrın beni rahatsız ediyor bir problemimiz mi var diyebilirsin açık ve net olmak herşeyi çözer yani benimle ilgili bir problemin varmış gibi hissediyorum de
Cok Tesekkür ederim. Cok güzel yazdin. Cok haklisin. Net olmam gerekiyor. Allah razi olsun. Amin!

3 yıllık sevgilim yengeç yani adam edene kadar canım çıktı. Çok duygusal alıngan asosyal içe kapanık oluyorlar ve kıskanç aynı zamanda ama bunu sizi kıracak şekilde belli etmiyorlar tribe giriyorlar siz vicdan azabı çekiyorsunuz. Tanıdığım 4 yengeç var hepsi için benzer şeyleri söyleyebilirim. Ben sabrederim ya da hepsi aynı mı amaaan derseniz bi tanışın :)

Back
X