Yengeç Erkeği ve Gelgitli Halleri

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar,
Hayatımda bir yengeç erkeği var ya da yok. Kusura bakmayın Aşk-ı Memnu Adnan Bey'e bağladım. Artık gerçekten sinir ve sabır katsayım zorlanmaya başladı. Hiçbir davranışına akıl, mantık ermiyor.
Birlikteyken kendince triplere girip gidiyor. Ayrıldık mı benim adıma sözler, şarkılar paylaşmaya başlıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Be adam madem bu hallere gireceksin yine gidiyorsun? Gerçi anlatım dilimden sürekli müsade ettiğim bir durummuş gibi anlaşılıyor ama 2 kere oldu.
Artık gemileri yakıp gitme durumuna geldim. Son bir durum değerlendirmesi yapıyorum. Seviyorum da hergeleyi. Ama ben de insanım ve yıpratıyor bu durum, bu belirsizlik beni.
Yengeç erkeğine has bir durum mu bu? Çok ilgi istediklerini okumuştum ve ben yan yana olmadığımız sürece çok ilgi gösteren biri değilim. Başka bir durum olduğunu düşünüyorsanız da teşhisinizi ve tavsiye ettiğiniz tedavi yönetmini bekliyorum.

aslında yengeç olmasıyla alakalı değil durum. yükseleni ne ? hayata karşı tavrımız, insanlar üzerinde bıraktığımız izlenim ve kendimizi ifade ediş şeklimiz yükselen burçtur..
ay'ı hangi burçte ? ay duygusal dünyamızı, bilinçaltımızı yönetir.. gibi gibi..
sadece yengeç erkeğini okumayın yani.. yükselenini bilmeniz lazım eğer burçlardan yürüyecekseniz.. :)

aslında yengeç olmasıyla alakalı değil durum. yükseleni ne ? hayata karşı tavrımız, insanlar üzerinde bıraktığımız izlenim ve kendimizi ifade ediş şeklimiz yükselen burçtur..
ay'ı hangi burçte ? ay duygusal dünyamızı, bilinçaltımızı yönetir.. gibi gibi..
sadece yengeç erkeğini okumayın yani.. yükselenini bilmeniz lazım eğer burçlardan yürüyecekseniz.. :)
Yok vallahi bilmiyorum.
Genelde yengeç erkekleri illallahlık oluyor diye duydum, okudum da birçok yerde :)

Yok vallahi bilmiyorum.
Genelde yengeç erkekleri illallahlık oluyor diye duydum, okudum da birçok yerde :)
benim sevgilim de yengeç ama yükseleni aslan.
kendime sabırlarcaaaa diliyorum :)
yenge. evcimen olur, pek gezeyim tozayım modu olmaz.
bi de içine kapanırsa zor açılır. duygularını da zor belli eder.
sert görünür ama kalbi çok merhametlidir. derinden sever.

benim sevgilim de yengeç ama yükseleni aslan.
kendime sabırlarcaaaa diliyorum :)
yenge. evcimen olur, pek gezeyim tozayım modu olmaz.
bi de içine kapanırsa zor açılır. duygularını da zor belli eder.
sert görünür ama kalbi çok merhametlidir. derinden sever.
Genç yaşında, gezip tozması gerekirken işten eve bir yaşam sürüyor. Evden başka mekan bilmez.
Seviyor mu sevmiyor mu beni hiç bir fikrim yok. Sürekli bu konuda düşüncelerim değişiyor.
Seven adam durduk yere günlerce ortadan kaybolmaz gibime de geliyor.

Genç yaşında, gezip tozması gerekirken işten eve bir yaşam sürüyor. Evden başka mekan bilmez.
Seviyor mu sevmiyor mu beni hiç bir fikrim yok. Sürekli bu konuda düşüncelerim değişiyor.
Seven adam durduk yere günlerce ortadan kaybolmaz gibime de geliyor.

ay tam yengeç. benimkinin yükseleni aslan olduğundan sosyal yani kuvvetli.
ev onların sığınağı. durduk yere kaybolmuyor, kendince nedenleri var.. içine kapanması gerekiyor kendine göre. kendince duyguları düşünceleri tartıyor.
dedim ya belli etmezler pek duygularını..

Niye triplere giriyor ki?
Benim sevgilim yengeç burcu
Başta bana çok kolay gelmişti enerjisi yüksek beni mutlu etmeye çalışan romantik ilgili sevecen biriydi
Ben çok kez aşırı agrssif tavırlar sergiledim ufacık şeyleri büyütüp kavga çıkarıyordum falan
Yengeç erkeği kavgayı sevmez aşırı agresif dominant kadınlarla yapamaz
Bide kırılgan oluyorlar
Zaman geçtikçe herseyi kafasına taktığını gördüm .aşırı duygusal hassas .çözüm odaklı değil hep şikayet eder ama hiçbirşey yapmaz
Bende duygusalımdır ama herkesin her dediğini takmam banane der geçerim .
Bide kıskançlar gerçi bu her burçta olabilir
İlgili bende değilim ama ilgilenmeli sevgilim benle
Ben 1 arıyorsam o 5 aramalı diye düşünürüm
İlgi manyağı değilim ama dozunda ilgi severim
Çok aşırı ilgiyi de sevmiyorlar bence
Bu sefer de kaçıyorlar gerçi bunu da çoğu erkek yapıyor
Bide kendini çrker bir sorunu varsa hayata küser
Ben anlayışımla kendimin olumsuz yönlerini törpüledim

Yahu kaç kurtar diyenlere şaşırıyorum, hiçbir ilişki mükemmel şekilde ilerlemiyor, karşınızdakinin karaketerini zamanla öğreniyorsunuz ve buna göre davranmayı da sadece burç meselesi değil ki, herkesin farklı bi sorunu vardır bi yere kadar tahammül edilir. Huzurlu bi ilişki için sabırla mücadele etmek gerekiyor herşey zamanla aşılıyor.

X