- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
-
ahahhahaa çok iyiEtrafimda yengeç yok hepsi çakal
Benim uzun zamandır takip ettiğim konu buydu. Hem burçlara hem cinselliğe (hep sıkıntılı oldu eşimden dolayı cinsel hayatım) dair konulara çok bakıyorum. sorunları hep takip ediyorum. bugün de az evvel yine burçlu sevişmeli konu okudum ama birkaç kişi burç cinsellik uyumu yazmış konu maalesef amacına ulaşamamış. ben de açayım dedim.Iki gündür burçlar ve sevişme konuları moda oldu
balıklar da yengeçler gibi su grubu offf ki ne off...Benim ilk esimde ikinci esimde yengec degildi o yuzden bilmiyorum ama baliklar cinsellik konusunda biraz duragan sanirim yada bana oylesi denk geldi
balıklar da yengeçler gibi su grubu offf ki ne off...
enişte aday aday adayı diyelim.
kendisinin haberi yok. takipteyim. uzaktan uzaktan...
41 yaşında beyzade. bakalım
Benim uzun zamandır takip ettiğim konu buydu. Hem burçlara hem cinselliğe (hep sıkıntılı oldu eşimden dolayı cinsel hayatım) dair konulara çok bakıyorum. sorunları hep takip ediyorum. bugün de az evvel yine burçlu sevişmeli konu okudum ama birkaç kişi burç cinsellik uyumu yazmış konu maalesef amacına ulaşamamış. ben de açayım dedim.
yengeç burcu bir adet er kişisi var kafamda. biraz araştırmam lazım
kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. daha konuşma olmadı aramızda. zaten uzaktan tanışıyoruz. ben de yeni boşandım. şimdi önümde bir yılım var diye düşünüyorum en azından. toparlanıyorum bir yandan. bir yandan da eğer iletişime geçersek oturup baya flört edesim var. iyice tanımam lazım kendisini hatta ailesini arkadaşlarını.Bence en dogrusunu yapiyorsun hatta bu konulara düşkün mu degil mi iyice arastir cinsellik evlilikte olmazsa olmaz zaten yasamissin anladığım kadariyla ben ikinci hatayi yaptim suan pismanim o yüzden sana tavsiyem emin olmadan bi hayat dusunme bunuda burclara bağlama kendin bizzat gozlemle
Takipteyim derken daha tanımıyorsun ama nasıl sevişir onumu merak ediyorsunbalıklar da yengeçler gibi su grubu offf ki ne off...
enişte aday aday adayı diyelim.
kendisinin haberi yok. takipteyim. uzaktan uzaktan...
41 yaşında beyzade. bakalım
Boğa tanıdığım var. daha doğrusu eşi (karısı) arkadaşım ve hakkaten çok fena istekliymiş enişte. böyle birkaç kişi duydum. şimdi elimdeki malzeme yengeç ahahahah bakalım belki de boğa buluruz.Anladım ama erkeklerin beyni genelde sevişmeye odaklı olunca burçların pek ise yarayacağını sanmıyorum varsada etkisi bilemiyorum ama duyduğum bur şey var boğaların daha tutkulu olduğu
kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. daha konuşma olmadı aramızda. zaten uzaktan tanışıyoruz. ben de yeni boşandım. şimdi önümde bir yılım var diye düşünüyorum en azından. toparlanıyorum bir yandan. bir yandan da eğer iletişime geçersek oturup baya flört edesim var. iyice tanımam lazım kendisini hatta ailesini arkadaşlarını.
tabii belli bir süre sonra konu cinselliğe de gelecek. bakıcam hareket kıpırdanma var mı.
yoksa olmaz.
yok tanıyorum kendisini. o da beni tanıyor. uzaktan ama. yani görsek selamlaşıyoruz, ama yakın ilişkimiz yok. onu demek istedim. istesem irtibata geçerim. ulaşamayacağım kadar uzak değil. nasıl bir insan olduğunu az çok biliyorum ama sevgili olunca daha başka olur tabiTakipteyim derken daha tanımıyorsun ama nasıl sevişir onumu merak ediyorsun
Evet bence de. Ama burçların da etkisi oluyor. ne kadar yengeç tanıdığım varsa aileci, annelerine düşkün, çocuk isteyen, aile babası tipli, mülayim sakin tipler. (erkekler) tabii nerden bileyim yatakodasına nasıllar hahahahaYa ne dicem. Ben bu burç olaylarına pek akıl sır erdiremiyorum. Bence olay burçta değil karakterde.
Yani önce sevgili ol yada arkadaş huyu husu nasıl sonra sevişmeyi düşün belki adam senden hoslanmiyacak boşuna niye kafa yoruyorsun kiyok tanıyorum kendisini. o da beni tanıyor. uzaktan ama. yani görsek selamlaşıyoruz, ama yakın ilişkimiz yok. onu demek istedim. istesem irtibata geçerim. ulaşamayacağım kadar uzak değil. nasıl bir insan olduğunu az çok biliyorum ama sevgili olunca daha başka olur tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?