- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar arkadaşlar:) YENGEÇ erkeği ile yaşadığınız deneyimleri paylaşarak, biraz eğlenelim biraz da bilgi paylaşımı yapalım istedim . Ben bir Başak burcu kadınıyım ve YENGEÇ burcu erkeği ile aramda her daim bir çekim olmuştur . Sizler ne düşünüyorsunuz
Evet sinirli oluyorlar ama çabuk sönüyor sinirleri ömür boyu mutluluklar dilerimeşim yengeç burcu
çok evcilmen.. bu güzel bişey.
bende yengecim. Sadık dürüst ve ailevi bağlara önem veriyor.
bir de burcundan mı kaynaklı bilmem ama sinirli.
Yaaa Allah ayırmasın kuzucuğa da sağlıklı huzurlu musmutlu bir ömür dilerimçok severim. öyle çok severim ki evlendim bir de çocuk yaptım..
Sanırım YENGEÇ erkeğini severek doğru bir seçim yapmışım burç tek başına bir neden olamaz ancak etkisi olduğuna kesinlikle inanıyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorumYengec burcu erkegi = Hayatimin anlami:) Arti kendim de yengecim.Esimin yukseleninde galiba hava grubu veya ates grubundan karisim var cunku benden biraz farkli; cok disa donuk,enerjik,konuskan vb. Size bagli, cocuklarina bagli,fikirlerinize deger veren,romantik,duygusal bir burctur.
Evet gerçekten çok uyumlu oluyorlar. Sevdiklerinin mutlulukları için kendilerinden fedakarlık edebiliyorlar. Ki bu bir erkekte çok önemli bir durum ömür boyu mutluluklar dilerimBenim esimm cok sansliyim yengec burcu bir erkekle evlendigim icin evine esine coluk cocuguna bagli olurlar. Eviyle ilgilenmeyi bir seyleri onarmayi degistirmeyi vs seviyor cok hosuma gidiyor. Basakla uyumunu bilemem ama genelde cok uyumlu oluyor yengec erkekleri:)
Oyyyy maşallah Allah ayırmasın.. Biz de defalarca ayrılmamıza rağmen(ki ayrılmak isteyen hep ben oldum) o hiç vazgeçmedi).. Dilerim ben de 15. Yılımızı yaşayabilirimBen de Başağım eşim yengeç, tam bir ev erkeği, evleneyim eşim işinde gücünde evinde olsun diyenler kesinlikle yengeç erkeği tercih etsin, evden git desem kapıda yatar gene bi yere gitmez eminim, iyi bir baba merhametli bir insandır, 15.senemizdeyiz
Oyyyy maşallah Allah ayırmasın.. Biz de defalarca ayrılmamıza rağmen(ki ayrılmak isteyen hep ben oldum) o hiç vazgeçmedi).. Dilerim ben de 15. Yılımızı yaşayabilirim
çok doğru söylemiş beyfendi. Benimki de sen ayrıldığını sanıyorsun öyle bişeyi ben kabul etmiyorum tavrı takınıyor ama zaten arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla yıllar sonra bile hiç bir şey olmamış gibi hala çok seviyorum diye dönen YENGEÇ erkekleri var ayrılık da olsa kendi içlerinde sevmeye devam ediyorlar çok ilginçbenim de 1 kere ara verme talebim oldu ne arası maç mı yapıyoruz dedi
Ne güzel anlatmiissiniz eşinizi nice 15 yillariniz olsun inşallahBen de Başağım eşim yengeç, tam bir ev erkeği, evleneyim eşim işinde gücünde evinde olsun diyenler kesinlikle yengeç erkeği tercih etsin, evden git desem kapıda yatar gene bi yere gitmez eminim, iyi bir baba merhametli bir insandır, 15.senemizdeyiz
Sömürülmeye o kadar açık ki gerçekten. Bu konuda beni deli ediyor. İnsanların yaptığı kötülüklere karşı pembe bir gözlüğü var görmemeye çok direniyor. Bir de söylediklerinize ek olarak çok şüpheciler. Hep acabaları varerkeklerde en sevdiğim burç
çoğunuz saymışsınız zaten özelliklerini hepsine katılıyorum
genel anlamda olumlu bir burç özellikleri açısından
olumsuz birkaç özelliğine değinmeden edemicem sizlerden de bekliyorum
1- çok detaycı tarafı var paranoyak derecesinde diyebilirim ya şöyle olursa ya böyle olursa diye yoktan yere dert sahibi eder kendini poziitf düşünmez pek özellikle kaybetme korkusu çok fazla
2-çizgi film izlerken bile ağlayabilir o kadar duysallığı bayıyo bazen açıkçası
3-çok iyi niyetli olduğundan kötü insanlar tarafından sömürülmeye açık
aklıma geldikçe devam edicem :)
Çok tatlısınız evet ilgiyi çok seviyorlar. Bir an ilgi görmeseler sevilmediklerini düşünüyorlar. Ama ben seviyorum o çocuksu yönleriniHiç sevmem benden uzak Allaha yakın olsun bu kadar alıngan hep benimle ilgilenilsin diyen bir kişi daha görmedim.
Acaba şunu desem alınır mı diye düşünemem ben yoruyor beni aman Allah korusun
ömür boyu mutluluklar dilerimBenimde esim yengec bende yengecim
Cok seviyorum kendini ama biraz oduunnnnn