Yok canım abarttığını düşünmedim asla, yazı dilinde bazen ifadeler çok keskin gelebiliyor insana, yemediğinde insan uzuluyor elbet sakın zorlamak hatâsına dusme demek istemiştim , ben de anneyim seni çok iyi anlıyorum,
Benim kızım da tam senin bebeğinin yaslarındayken hiçbir şey yemek istemezdi, sevdiği nadir şeyler oluyordu,
makarna seviyor diye o makarna sebzeni de olurdu, yoğurtlar da, kıymalı da, peynirli de. Ne verirsem kardır diye düşünerek sevdiği çorbayı da her şekle sorardım....
Bir de dünyada ac yaşamak zorunda olan milyarlarca cocuk var en azından süt dahi olsa su dahi olsa boğazından birşey geçiyor çok şükür diyerek kendimi telkin ederdim....
Ben de çocukken aşırı iştahsızdım, annem ye ye dedikçe bile içim bir tuhaf olurdu, büyüdükte düzeldi şimdi yemek secmeyin düzgün beslenen biriyim,
Yemiyordu diye bahsettiğim kızım da şimdi ana sınıfında ve yemekte önüne ne konsa supuruyor yemek sampiyonu olabilmek için
dört buçuk yaşında....
Senin yavrun da azıcık büyüsün bak gör nasıl açılacak iştahı azıcık sabır annesi,
Çalışan anne olmak duble zor Allah kolaylık versin cnm...