Kizlar konu kardesim,bi hatasini yakaladim.. hatasini anlatsam bi konuda ona acmam gerekir, ama soyle soylim, hangi abla, aile ferdi gorse mudahale gerektiren bi konu diyim..
bu nedir dedim, kurana el basti cikti isin icinden..
dini icerikli konuyami giriyor bilmiyorum ama kitaba el basmak benim icin olasi bisey deil..
merak ediyorum gercekten varmi etrafinizda, esi kardesi yemin edip hatta dahada otesine gidip yinede yalan soyledigi ortaya cikan..cevaplariniza ihtiyacim var cunku ya guvenmekle guvenmemek arasinda kaldim..bunaldim kac gundur
Nasil :)) anlamadim..dizileri filan mi diyosun..TV'yi aç yeminlerden sonra ortaya çıkan yalanları gör :))
hahaa biz buna allahla aldatmaca diyoruz...Artık çok da yadırgancak bir şey değil maalesef,Herkes sıkıştığında Manevi güçlere sarılıyor.Doğru mu tabiki değil?Kizlar konu kardesim,bi hatasini yakaladim.. hatasini anlatsam bi konuda ona acmam gerekir, ama soyle soylim, hangi abla, aile ferdi gorse mudahale gerektiren bi konu diyim..
dini icerikli konuyami giriyor bilmiyorum ama kitaba el basmak benim icin olasi bisey deil..
merak ediyorum gercekten varmi etrafinizda, esi kardesi yemin edip hatta dahada otesine gidip yinede yalan soyledigi ortaya cikan..cevaplariniza ihtiyacim var cunku ya guvenmekle guvenmemek arasinda kaldim..bunaldim kac gundur
siyasetçileri diyor anladığım kadarıyla :)Nasil :)) anlamadim..dizileri filan mi diyosun..
Anladim..Ben yemin ederim, çünkü bağlayıcılığına inanmıyorum.
çok sıkıştığım bi zamanda bastım kurana elimi.
o yüzden yemin çok da ciddiye alınmamalı "bence".
mesela kadın kocasının başkasıyla olduğundan şüpheleniyor.
adam karısını inandırmak için kitaba el basar bence. yoksa işin sonu kötü yere varacak. ee bas elini kurtul o durumdan. bence her yemin edene inanmamak lazım.
Dogru herkesi kendim gibi sanmayayim diye sordum bende..Tabii ki çıkabilir, kardeşinize güvenmek için kıstasınız bu olmamalı.
inanmamKizlar konu kardesim,bi hatasini yakaladim.. hatasini anlatsam bi konuda ona acmam gerekir, ama soyle soylim, hangi abla, aile ferdi gorse mudahale gerektiren bi konu diyim..
Dizisinden tutta meclisine kadar :))Nasil :)) anlamadim..dizileri filan mi diyosun..
Anladim..(( nasil bir yol izlemeliyim bilemiyorum
Canım bu kişinin yemini ne kadar ciddiye aldığına bağlı. Kiminin umrunda olmaz, ota çöpe yemin eder, kimi için ise senin gibi yemin çok şey ifade eder.Benim icin oluru yok cunku, muhtemelen yalan yere yemin etsem vicdan azabindan ince hastaliga tutulur õlurum..
Kizlar konu kardesim,bi hatasini yakaladim.. hatasini anlatsam bi konuda ona acmam gerekir, ama soyle soylim, hangi abla, aile ferdi gorse mudahale gerektiren bi konu diyim..
kişiden kişiye değişir.ben yemin ettiğim zaman inanılmıyorsa çok sinirlenirim.neden yalan yere yemin edeyim ki.kişiyi çok iyi tanımak lazım.ben kv yemin üstüne yemin edip getir kurana basayım demişti %100 yalan olduğunu bildiğim bir konuda.inancı ne ki yemini ne olsun