- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben katılmadım yaa büyük bi sürpriz olur kesin.. aslında pastamı da yaptım ama tam sınav haftasıydı katılamadım bak pastam da bu
Çok güzel olmuş canım emeğine sağlıkBen katılmadım yaa büyük bi sürpriz olur kesin.. aslında pastamı da yaptım ama tam sınav haftasıydı katılamadım bak pastam da bu
Eki Görüntüle 2073770
Hımm çok güzel görünüyor. Canım pasta çektiBen katılmadım yaa büyük bi sürpriz olur kesin.. aslında pastamı da yaptım ama tam sınav haftasıydı katılamadım bak pastam da bu
Eki Görüntüle 2073770
Nevreste geçen yarışmadaki sürpriz ne merak ettim..
Çok fena olmuşHayırlısı olsunYarışmaya katılan ve pro olmayan üyeler en az 3 anahtar kelime girseydi girenleri pro üye yapacaktım fakat anahtar kelimeleri sadece pro üyeler girmiş.
Neyse ki proyumYarışmaya katılan ve pro olmayan üyeler en az 3 anahtar kelime girseydi girenleri pro üye yapacaktım fakat anahtar kelimeleri sadece pro üyeler girmiş.
Saol nevroş.. senin beğenmen yeterli benim için :)) neymiş??Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık
Pro üye olmayan üyelere pro üyelikAma anahtar kelimeleri girmemişler bu sebeple kaybettilerSaol nevroş.. senin beğenmen yeterli benim için :)) neymiş??
Yarışmaya katılan ve pro olmayan üyeler en az 3 anahtar kelime girseydi girenleri pro üye yapacaktım fakat anahtar kelimeleri sadece pro üyeler girmiş.
Keşke yine olsa, çok emek vermişlerdiYarışmaya katılan ve pro olmayan üyeler en az 3 anahtar kelime girseydi girenleri pro üye yapacaktım fakat anahtar kelimeleri sadece pro üyeler girmiş.
Yarışmaya katılan ve pro olmayan üyeler en az 3 anahtar kelime girseydi girenleri pro üye yapacaktım fakat anahtar kelimeleri sadece pro üyeler girmiş.
Teşekkür ederim canım
Canım biz yarışmalara devam ediyoruz.Her ay bir kategorimiz varMerhabalar canlar:))yok mu yeni yarisma:)))bence ayni kategoriler yerine bu sefer pratik tarifler kategorisi olsun.mesela zor bi tatlinin daha pratik hali ve ya beklenmeden gelecek bi misafir icin 10-15 dakikada hazirlana bilecek tarifler.hem bu tarifler benim gibi zamani fazla olmayanlar icin de cok iyi olur