• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben katılmadım yaa büyük bi sürpriz olur kesin.. aslında pastamı da yaptım ama tam sınav haftasıydı katılamadım :KK43: bak pastam da bu
IMG-20171127-WA0005.jpg

Yarışmaya katılan ve pro olmayan üyeler en az 3 anahtar kelime girseydi girenleri pro üye yapacaktım fakat anahtar kelimeleri sadece pro üyeler girmiş.
Çok fena olmuş:skandal:Hayırlısı olsun:KK51:

Yarışmaya katılan ve pro olmayan üyeler en az 3 anahtar kelime girseydi girenleri pro üye yapacaktım fakat anahtar kelimeleri sadece pro üyeler girmiş.

Bir sonraki yarışmada da aynı sürpriz olacaksa ben katılayım ehehe, birinci olmasam da olur.

Biz bu hakkımızı hediye edemez miyiz peki :)

Merhabalar canlar:))yok mu yeni yarisma:)))bence ayni kategoriler yerine bu sefer pratik tarifler kategorisi olsun.mesela zor bi tatlinin daha pratik hali ve ya beklenmeden gelecek bi misafir icin 10-15 dakikada hazirlana bilecek tarifler.hem bu tarifler benim gibi zamani fazla olmayanlar icin de cok iyi olur

Merhabalar canlar:))yok mu yeni yarisma:)))bence ayni kategoriler yerine bu sefer pratik tarifler kategorisi olsun.mesela zor bi tatlinin daha pratik hali ve ya beklenmeden gelecek bi misafir icin 10-15 dakikada hazirlana bilecek tarifler.hem bu tarifler benim gibi zamani fazla olmayanlar icin de cok iyi olur
Canım biz yarışmalara devam ediyoruz.Her ay bir kategorimiz var;)
Bu ay balık yemekleri ve deniz ürünleri;)

Back