Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Acaba ne
Bir bilmecem var deynebim.
Acaba nedir nedir
'Möö', 'meeeeee' denilince akla
Tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir
Möö meeeeee tamam buldum
İnek ,kuzu demek istedin ,yani süt demek istedin ,yani sütlü tatlılar demek istedin değil mi?Nasıl anladım ama ?
İkimiz da aynı şeyi düşünmüşüz

Möö meeeeee tamam buldum
İnek ,kuzu demek istedin ,yani süt demek istedin ,yani sütlü tatlılar demek istedin değil mi?Nasıl anladım ama ?
İkimiz da aynı şeyi düşünmüşüz
Ayy çok şükür, şerbetli tatlı diye yanlış anlaşılır mı acaba diye çok korkmuştum

Evet nickimi değiştirdim, nasıl hatırladın ya süpersin buna da tam alışamadım ama belki bunu da değişirim diyorum

Kolay olmadı canım resimde yardımda etkili oldu tabi ki biraz :) bunu okumakta zorlandım braz lezzetli çeçek sepeti filan diye okudum ilkte sonra dedim bizim firifiri bu kız :)

Aslen karadenizli olmama rağmen balığı pek severek yemiyorum hamsi dışında balık pişirmedim kategori balık olursa işimiz zor
Biz de aslen Karadenizliyiz, gerçi balığı da severim ama evimin balık kokmamasını balık yemekten daha çok seviyorum galiba balık olursa zor olur ama öğrenmiş de oluruz bi yandan. Artık annemden alırım tarifi

Ayrıca hamsi balık değildir, hamsi hamsidir sen de hamsi tava yaparsın. Off canım çekti yaa

Aynen doğru diyorsun eşim de balık yapmıyorsun hiç diye şikayet ediyor öğrenmem lazım yemesi güzel oluyor kokusu fena balkonda filan yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…