- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Evet cnm.. hani benim madalya aldığım yarışma :))Resimli yemek tarifimi paylaşıyoruz kızlar burada
Hm anladım bende katılayım inşEvet cnm.. hani benim madalya aldığım yarışma :))
Acaba ne
Ne haber kızlar keyifler nasıl?
Sizleri çok çok özledim
Yeni kategori acaba ne olacak ,ben az çok tahmin ediyorum
Möö meeeeee tamam buldumAcaba ne
Bir bilmecem var deynebim.
Acaba nedir nedir
'Möö', 'meeeeee' denilince akla
Tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir
Ayy çok şükür, şerbetli tatlı diye yanlış anlaşılır mı acaba diye çok korkmuştumMöö meeeeee tamam buldum
İnek ,kuzu demek istedin ,yani süt demek istedin ,yani sütlü tatlılar demek istedin değil mi?Nasıl anladım ama ?
İkimiz da aynı şeyi düşünmüşüz
Kız bayram tatlıları olur mu hiç, o arifeden yapılır, hadi olmadı bayramın birinci ikinci günü diyelimBence bayram tatlılarıı.. yada et yemekleri olacak yeni kategori...
İyi bayramlar firifiriydi dimi isim değişmş sanki :)İyi bayramlar herkese
Evet nickimi değiştirdim, nasıl hatırladın ya süpersinİyi bayramlar firifiriydi dimi isim değişmş sanki :)
Ay ben ömrümde hiç balık pişirmedim amaaaHayırlı bayramlar kızlar ben de balık mevsimi açıldığı için balıkla ilgili bir kategori olacak diye hissediyorum
Evet nickimi değiştirdim, nasıl hatırladın ya süpersinbuna da tam alışamadım ama belki bunu da değişirim diyorum
Aslen karadenizli olmama rağmen balığı pek severek yemiyorum hamsi dışında balık pişirmedim kategori balık olursa işimiz zorAy ben ömrümde hiç balık pişirmedim amaaa
Biz de aslen Karadenizliyiz, gerçi balığı da severim ama evimin balık kokmamasını balık yemekten daha çok seviyorum galibaAslen karadenizli olmama rağmen balığı pek severek yemiyorum hamsi dışında balık pişirmedim kategori balık olursa işimiz zor
Aynen doğru diyorsun eşim de balık yapmıyorsun hiç diye şikayet ediyor öğrenmem lazım yemesi güzel oluyor kokusu fena balkonda filan yapmak lazımBiz de aslen Karadenizliyiz, gerçi balığı da severim ama evimin balık kokmamasını balık yemekten daha çok seviyorum galibabalık olursa zor olur ama öğrenmiş de oluruz bi yandan. Artık annemden alırım tarifi
Ayrıca hamsi balık değildir, hamsi hamsidirsen de hamsi tava yaparsın. Off canım çekti yaa
Kız balık mi varBu sicakta ya tavuk yemekleri ya balik yada sutlu tatlilar olsun ☺