- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Benimde yeni değil 2 yıl olmuşturHadi bakalım hayırlısı
Cok kiskancan ama simdiden soyliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yeni değil 2 yıl olmuşturHadi bakalım hayırlısı
Resmini eklersin bende ona göre karar vereceğimAma benim için maneviyatı önemliCok kiskancan ama simdiden soyliyim
İstiyorum ya işte ,sen sok aklınaben biraz tırsıyorum daKazen koli ile bulmuş isteyin göndersin
Benim var kim istiyorsa o istesinİstiyorum ya işte ,sen sok aklınaben biraz tırsıyorum da
Öyle olsaydı Hanımabla'nın kupası olması gerekiyorduAksine gençlere veriyorlar
Eki Görüntüle 1918486
Kazen koli ile bulmuş isteyin göndersin
Benim var kim istiyorsa o istesin
Benim de yarışmalarda kıdemim varÖnce ben dedim
Kıdem farkı var bi kere
Yarışmalara girmek mi gerekiyormuş sanki hani nerde yazıyoBenim de yarışmalarda kıdemim var
Eski üyelere verildiği de yazmıyor Öyleyse de razı olup çekilirim kenaraYarışmalara girmek mi gerekiyormuş sanki hani nerde yazıyo
Pro üyelere veriliyor olabilirEski üyelere verildiği de yazmıyor Öyleyse de razı olup çekilirim kenara
mesajımı ayıramadımAksine gençlere[ /QUOTE]
Önce ben dedim
Kıdem farkı var bi kere
Benim de yarışmalarda kıdemim var
yaşım var ama anti-aging yapıyor genç gösteriyorum ilk kurulduğu yıllardann takip ederim yarışmada 1. liğim var ve ismin yanında pro üye yazıyor Ooo KUPA beniiimm olmalıPro üyelere veriliyor olabilir
Öğlende demişti Kazen ,yeni mi duydun? HanimKelesimiGetir yaşlı ya o yüzden vermek istedi herhalde
Kaçayım ben ,malum çok banlanıyorsun ,benimle polemiğe girersin
Öyle olsaydı Hanımabla'nın kupası olması gerekiyorduAksine gençlere veriyorlar
Eki Görüntüle 1918486
Ben de üyeliğe 1 sene olacak ta ,10 seneden fazla takılıyorum burada,senin kupa gelecek te ,bize de geleydi eyiydiBebişim yaşlılık değil bikerem,buradaki 8 senem yeter
Ben de üyeliğe 1 sene olacak ta ,10 seneden fazla takılıyorum burada,senin kupa gelecek te ,bize de geleydi eyiydi
Çakma sarışın mısın yani?Saçları beyazlattık burada
Çakma sarışın mısın yani?
İstiyorum ya işte ,sen sok aklınaben biraz tırsıyorum da
Adimi degistirdim
Kazen simdi tanimicak ve kupayi bana yollicakkkkkkkk