Yemekteyiz - Show Tv

avcı böreği sertmi olur bilen cevaplasın lütfen deneyeceğim ama merak ettim

Hayır canım, yumuşacık olur. Ben misafirlerime hep yaparım.
İçine kavrulmuş kıyma ve soğanın yanında biraz rendelenmiş havuç ve ceviz koy. Baharat olarak da bol karabiber ve az kimyon ekle. Üç yufkayı üst üste koyup sigara böreği için kestiğimiz gibi kes.(12 parça) Harcı koy, yanlarını kapatarak sar. Yumurtaya ve galeta ununa batırıp bol yağda kızart.
Sonra da yeme de yanında yat.

ya şimdi bu kız mı birinci olacak...aklinialirimsmile
bir de şu ilk gün yarışan kadın herşeyi hazır diye eleştiriyor ya sinir oluyorum...
ya sen sütü 2 kaşık nişastayla karıştırıp bi muhallebi bile yapamadın nasıl eleştirebiliyorsun bu kadar,insanlara anlam veremiyorum....
:umursamaz:

Hayır canım, yumuşacık olur. Ben misafirlerime hep yaparım.
İçine kavrulmuş kıyma ve soğanın yanında biraz rendelenmiş havuç ve ceviz koy. Baharat olarak da bol karabiber ve az kimyon ekle. Üç yufkayı üst üste koyup sigara böreği için kestiğimiz gibi kes.(12 parça) Harcı koy, yanlarını kapatarak sar. Yumurtaya ve galeta ununa batırıp bol yağda kızart.
Sonra da yeme de yanında yat.
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanpeki bulgurda koyacakmıyız:kedi:
kızlar ne salatasıydı o?adını çok hızlı söyledi

nisuaz salatasıymış canım.esra menüde yazıldığı gibi söylüyor.çok biliyor yakaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanpeki bulgurda koyacakmıyız:kedi:

nisuaz salatasıymış canım.esra menüde yazıldığı gibi söylüyor.çok biliyor yakaydirigubbakcemile3

Ben hiç bulgurlu yapmadım. Bir dene istersen. Sanırım bulgur yakışır. Ama önceden ıslat mutlaka.

ay bugünkü kız sinir etti ya ne çene var maşşallah o börek sert olmaz bikere çokda yumuşak bir börek oluyor eşim çok seviyor sürekli yapıyorum içine bulgur çok yakışıyor ama esraya sinir oldum ya kımseyı konusturmuyor herseye bahane buluyor butıp ınsalar bısey bılmez zatenbeceriksizliklerini çok konuşarak örtmeye çalışıyor ay benım bı arkadasıma benzettım aynı ona benzıyor çok konusuyor ve lafını kesıyor

NıSUAZ SALATASI (FRANSA)

4 adet taze soğan
1 demet roka
1 adet marul
250 gram diyet ton balığı
1 küçük kavanoz ançuez
2 adet haşlanmış patates
80 gram haşlanmış taze fasulye
1 adet domates
2 adet haşlanmış yumurta
0 adet yeşil zeytin
Sızma zeytinyağı
Limon sirkesi

Temizlenip yıkanmış ve ırice kıyılmış yeşillikleri salata kabına alın. Didümiş ton balığı, ançuez, iri doğranmış patates, domates ve küp doğranmış taze fasulye ile haşlanıp dilimlenmiş yumurtaları ve zeytinleri ekleyin. Dilediğiniz miktarda sızma zeytinyağı ve limon sirkesi ile servis yapın.

buda 2. tarif
NıSUVAZ SALATASI (FRANSA)

6 yaprak marul
300 gr. haşlanmış taze fasulye
4 er adet haşlanmış patates ve domates
2 çorba kaşığı konserve mısır
10 ar adet siyah ve yeşil zeytin
sos için;
6 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 kahve fincanı sirke
karabiber

Patates ve domates aynı büyüklükte doğranır, fasulye eklenir, çukur kapta karıştırılır, sos malzemesi hazırlanır katılır, tabaklara marul yaprağı konur, üzerine salata yerleştirilir zeytin ve mısırla süslenir.

dün ebru hanıma çok agresif diyen kıza bak cır cır cır cadoloz gibi ne sinir ya :kızgın:
bu arada yarın hakanı çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3

günü geçen pençelerini çıkartıyor zaten bu haftaki gruba gıcık oldum hem erkeklerine hemde kadınlara:KK43:

bu guruba çok sinir oldum ya hele o hakanmıdır nedir hayatımda bu kadar cıvık bir erkek görmedim :eek:klava:
hepsi birbirinden beter al birine vur ötekine
ebru kotla milleti ağırladı, ekrem yemek yapamadı,çiğdem saçmasapan bişiler yaptı, esra mini etekle yemek yaptığını sanıyor o leylek bacakla etekle yakışmıyor ağzı kocaman, hakan ne yapacak bakalım
izlerken diyorum orda ben olsaydım çoktan masadan kalkmıştım öyle cıvıklık bayalık içinde hala yemek yiyorlar :dilcikar:

dünkü kız neydi öyle akannehirhakandan betermiş iyice ortaya çıkdı.
cır cır sesiyle kulakları tırmaladı..çok da bilgisiz hiç kendini geliştirmemiş çoğu şeyi
sırf konuşmak için konuşup eline yüzüne bulaştırdıkafamçokkarıştı...
haftaya gene seçmeceleri yayınlıycaklar mirmirmirmir

haklısın bencede Ekrem birinci olacak,
ama sanki hakan bir oyun oynayıp Esra'ya fazla puan verecek..geçmiştede örneklerini gördük,bekleyip göreceğiz..

demiştim..dediğim çıktı,hakan esrayı birinci yapacak,şimdilik öyle görünüyor,bugünde hakana kimse iyi ouan vermez,dolayısıyla esra birinci..hiç haketmediği halde :)

ay bi kaç arkadaş demişti ben de olmaz demiştim ama oldu valla, cins bunlar ya:dilcikar:

ebru oynayamadı ya, çiğdem ilk gün nasılda mülayimdi kedi yavrusu gibi meğerse içinmde aslan yatarmış, ebruda kendi günü geçene kadar öyle olsaydı, hakana bi ton laf saymasaydı ilk günden şansı olabilirdi

puanlamayı tam bende bilmiyorum bilen arkadaşlar yazıversin

hakan bugun napcak acaba

asıl şenlik haftaya kızlar, sarışınların atışması şimdiden beni bitirdi, ben senden daha kültürlüyüm, ay şekerim ben konservatuarlıyım senden daha kültürlüyüm, nedim olmasa zevkle izlerdim valla
aklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol:

X