Yemekteyiz - Show Tv

yılmaz haketmedi bence ama o grubu hiç sevedim ben okan olsa iyiydi ama onunda ihtiyacı yok..

haklısın...yemekleriyle hak eden kimse yokdu bu grupda....herkes ya vücudunu sergiledi
ya sesinikaydirigubbakcemile....diğer gruplarda en azından bikaç kişi çıkıyodu iyi bişeyler yapan...
:umursamaz:

Ramazan'da yokmuş Yemekteyiz.
Onun yerine benim kocam bir melek diye bi yarışma başlıyormuş.

Bu arada Yılmaz halk oylamasında da mı birinci oldu?
Yapıldı mı oylama?

ayy bütün öğleden sonra cennet mahallesimi izlicez şimdi yaa:bbo:
iftardayız falan koysalar barikaydirigubbakcemile3
ya şu geçen haftaki figen cennet mahallesinde oynasa ya çok orjinal olurkaydirigubbakcemile3

harika bir fikir walla en azından bi değişiklik olur :roflol:

Ramazan'da yokmuş Yemekteyiz.
Onun yerine benim kocam bir melek diye bi yarışma başlıyormuş.

Bu arada Yılmaz halk oylamasında da mı birinci oldu?
Yapıldı mı oylama?

evet ne sanırım halk şarkılarından dumura uğrayıp oy verdikaydirigubbakcemile3

harika bir fikir walla en azından bi değişiklik olur :roflol:

evet canım, yakışır bence diziyekaydirigubbakcemile3

ya o şarkı söyleyen kız berbarttı tek kelimeyle hiç bir şeyi beceremedi saçmaladı resmen..

bir de ne o öyle düğüne gider gibi giyinmeler felen bunlar aşmış kendilerini

yemekteyiz değil de düğündeyiz
sengözlerimebaksanab

ayy bütün öğleden sonra cennet mahallesimi izlicez şimdi yaa:bbo:
iftardayız falan koysalar barikaydirigubbakcemile3
ya şu geçen haftaki figen cennet mahallesinde oynasa ya çok orjinal olurkaydirigubbakcemile3

ayy benzer şeyler düşünmüşüz bende illede roman olsunda yarışsa diye düşünmüştüm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayy benzer şeyler düşünmüşüz bende illede roman olsunda yarışsa diye düşünmüştüm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

doğru cennet mahallesi çekilmiyo artık dimi, illede roman olsuna katılsınkaydirigubbakcemile3
aman allahtan bugun deryalı günler başlıyoda cennet mahallesinden kurtuluyozkaydirigubbakcemile3

Bu hafta hiç izleyemedim diye üzülüyordum. Demek ki yokmuş Yemekteyiz. Aslında ramazanda olmaması bir bakıma iyi bir bakıma kötü. Tüm gün evdeyim ve izleyecek bir program bulamıyorum televizyonda. Neyse, bol bol kitap okurum ben de.

Bu hafta hiç izleyemedim diye üzülüyordum. Demek ki yokmuş Yemekteyiz. Aslında ramazanda olmaması bir bakıma iyi bir bakıma kötü. Tüm gün evdeyim ve izleyecek bir program bulamıyorum televizyonda. Neyse, bol bol kitap okurum ben de.

Haklısın cnaım,
bende cennet mah. izlemekten bıktım,
Başkada bişey yok..

images

ahanda bu kendisikaydirigubbakcemile3
yemekteyiz programını seslendiren, 1971 doğumlu, msü devlet konservatuarı opera-şan bölümü mezunu seslendirme sanatçısı. lost ta mr.eko karakterini de seslendiren kişi aynı zamanda. (itü sözlükten çalıntıdır)kaydirigubbakcemile3

X