• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemeklerde koku

Hanımlar merhaba,

Benim yemeklerimde son zamanlarda tuhaf bi tat oluşmaya başladı. Özellikle etli olan yemekler çok kötü kokuyo ve yenmiyor. Yemeklerim hep ziyan olmaya başladı. Herzaman yaptığım gibi yaptığım halde neden böyle oluyor anlamadım. Ben kullandığım yağdan şüphelendim marka vermek yasak mı bilmiyorum T ile başlayan markanın kullanmaya başladım ama o da kaliteli bir marda ucuz birşey değil. Bu yağdan kullanıp yemeklerinin tadı değişen varmı? Eğer öyleyse yağı değiştireceğim.
Ben o markanın sosisini, sucuğunu ,peyniri yiyemiyorum midem bulanıyor kokusundan. Gimdes ten sertifika almış ürünleri kullanıyorum.

Hanımlar merhaba,

Benim yemeklerimde son zamanlarda tuhaf bi tat oluşmaya başladı. Özellikle etli olan yemekler çok kötü kokuyo ve yenmiyor. Yemeklerim hep ziyan olmaya başladı. Herzaman yaptığım gibi yaptığım halde neden böyle oluyor anlamadım. Ben kullandığım yağdan şüphelendim marka vermek yasak mı bilmiyorum T ile başlayan markanın kullanmaya başladım ama o da kaliteli bir marda ucuz birşey değil. Bu yağdan kullanıp yemeklerinin tadı değişen varmı? Eğer öyleyse yağı değiştireceğim.
Buzligunuzn kokusu da etkiler dikkat edin bı buzluk kokusuna

Birde buzlugunuz cekmeceliyse eger sebzeler bi yere hamur isleri bi yere etleri bi yere olarak ayirin oylede koku karismiyor

Torkunun hem sıvıyağını hem tereyağını kullanıyorum. Gayet güzel oluyor yemeklerim koku falan da yok. Salçam da Olca nın..
Ya salçanda sorun var ya da kurban etlerinin kokusu değişmiştir

Bende ayni markayi kullaniyorum koku gelmedi..Bazi salca markalarinda tat degisikligi oluyor.

Niye böyle oldu sizde bilmiyorum ama torkunun ayçiçek yağı çok hafif ve güzeldir. Yudum kızartma ustası yağını kullandığım zaman öyle olmuştu çok ağır bi kokusu var o yağın ama torkuda öyle bi sorun yaşamadım.

Et diyecektim etsiz yemekte de oluyormuş ozaman yağınızdan yada salçadan

Orada kaç lira ki burda taş çatlasın 20 TL geçen senenin yağı 15-18 arası değişiyor
Egede mi yaşıyorsunuz. Ne kadar şanslısınız bu konuda. Rviera 25 sızma 35 tl üstelik kargo parası da bizden.

Bu sene bir yeşil zeytin bulup kuramadım içimde kaldı. Bir sonraki tayin yerimiz ege olsun diye dualar ediyorum. Bol bol yeşillik zeytin zeytinyağı ve incir yerim namnamnammmm

T ile baslayan yag. Hic duymadim :/ bence sen marka ver yasak degil sonuct reklamini yapiyorsun. Etten olabilir bence. Veya hamile olabilir misin? Bende hamileligimin basindan beri her zaman ki yaptigim yemekleri lezzetsiz bulur oldum. Ozellikle et midemi bulandiriyor kokusu bile farkli. Bence kullandigin eti degistir.

kullandıgınız tahta kaşık ise ondan olabilir sirke ve sıcak su ile dezenfekte wdin birde b.makşnesine atıyorsanız artık atmayn

Eti yağ kullanmadan haşlayarak bir pişirsen belki sorun ettedir. Etsiz yaptığın yemekte eğer tat değişikliği yoksa yağdan kaynaklanan bir sorun oluğunu sanmıyorum. Haşladığın etinde tadı tuhafsa büyük ihtimal et bozulmuş olabilir.

Herşeyimiz o markadan. Bir sorun yaşamadık. Evimizin tam karşısında doğrudan sadece o markanın urunlerinin satıldığı yer var. Et sucuk vs oradan alıyorum. Koftemi bile oraya yaptırıyorum. :-)

BiZ k marasta yasiyoruz esim en buyuk tenekeyle 360a masmaladan aldi mesela islahiye yagina 180 demislerdi.baya fark var arada.aycicek yagina gore de pahali.
Ege candır burda ucuz yakinlarimdan duyuyorum burdan 20 ye alıp 50 ye 100 e satani duymuştum ama sizi nki uçuk fiyat olmuş

Egede mi yaşıyorsunuz. Ne kadar şanslısınız bu konuda. Rviera 25 sızma 35 tl üstelik kargo parası da bizden.

Bu sene bir yeşil zeytin bulup kuramadım içimde kaldı. Bir sonraki tayin yerimiz ege olsun diye dualar ediyorum. Bol bol yeşillik zeytin zeytinyağı ve incir yerim namnamnammmm
Aynen cnm ilk kırma zeytini biz yiyoruz sanırım Ege bı başka güzel zeytinyağlılar kahvaltıda çoğu şeye zeytinyağ kullanırız :)

Ege candır burda ucuz yakinlarimdan duyuyorum burdan 20 ye alıp 50 ye 100 e satani duymuştum ama sizi nki uçuk fiyat olmuş
Evt ama buranin da zeytini cok iyi ozellikle eski maras zeytini harikadir fakat agaclari kestikleri icin bulmak zorlasiyor artik ama biz tabidigimiz bi aileden aldik bu arada hakiki zeytinyagi da donar.bilmeyenler icin soylim dedim

Aynen cnm ilk kırma zeytini biz yiyoruz sanırım Ege bı başka güzel zeytinyağlılar kahvaltıda çoğu şeye zeytinyağ kullanırız :)
Ben de akdenizde yaşıyorum litresini 15 tl den aldık yeni mahsül,marketlerde ve diğer bölgelerde çok pahalı,zeytinyağı konusunda ege-akdeniz şanslı.

Back
X