- 3 Kasım 2017
- 583
- 865
- 18
- 31
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
-
Ha bir de bende söyle bişey oldu.sıvı yağ yemekte hiç pişmeden kalıyordu sanki çiğ yağ yiyoruz gibi tat alıyordum.tüm yemeklerin yağı üstünde duruyordu sanki.ama o marka bu marka değildi.almadım bir daha
Bozuk sey cigken de belli oluyor. Mesela bozuk et. Renginden bile belli oluyor. Yani yagin tadina bakip bozuk olup olmadigini anlamiyorsaniz, pisen yemegin koktugunu da anlamamaniz lazim.Herşeyin tadı çiğken ve piştikten sonra aynı mı olur sizce. Pişince tat değişiyor tabiki. Neyse laf yetiştirmek için havamda değilim
etten kokuyor olabilir mi T...U markadan bahsediyorsun sanırım .. denedim o yağı gayet güzel bir yağdı ? eti her zaman aldığınız yerden mi alıyorsunuzHanımlar merhaba,
Benim yemeklerimde son zamanlarda tuhaf bi tat oluşmaya başladı. Özellikle etli olan yemekler çok kötü kokuyo ve yenmiyor. Yemeklerim hep ziyan olmaya başladı. Herzaman yaptığım gibi yaptığım halde neden böyle oluyor anlamadım. Ben kullandığım yağdan şüphelendim marka vermek yasak mı bilmiyorum T ile başlayan markanın kullanmaya başladım ama o da kaliteli bir marda ucuz birşey değil. Bu yağdan kullanıp yemeklerinin tadı değişen varmı? Eğer öyleyse yağı değiştireceğim.
Tekrardan okuyunca bende güldüm.biraz öyle olmus sankiHHhaa yorumlara istemsizce güldüm yağ değil yaratık mübarek
bende o yağdan kulandım değşklik olmadı kasabı felan değiştrdinzmi??Hanımlar merhaba,
Benim yemeklerimde son zamanlarda tuhaf bi tat oluşmaya başladı. Özellikle etli olan yemekler çok kötü kokuyo ve yenmiyor. Yemeklerim hep ziyan olmaya başladı. Herzaman yaptığım gibi yaptığım halde neden böyle oluyor anlamadım. Ben kullandığım yağdan şüphelendim marka vermek yasak mı bilmiyorum T ile başlayan markanın kullanmaya başladım ama o da kaliteli bir marda ucuz birşey değil. Bu yağdan kullanıp yemeklerinin tadı değişen varmı? Eğer öyleyse yağı değiştireceğim.
salçanız sıkıntılı bence defne yaprağıda kulanın biberiye ve defne yaprağıKoyun koksaydı anlardım çünkü onun kokusunu çok iyi bilirim ve yiyemem. Bide şöyle birşey oluyor etli yemek yaparken bir sürü salça koyduğum halde sanki hiç salça koymamışım gibi değişik bi rengi oluyor. Hiç salça rengi yok görüntü çok kötü oluyor. Şaştım kaldım yaa
Yok hamile değilim hamile olsam şimdiye doğurmam gerekirdi koku başlayalı dokuz ayı çoktan geçti :)
Öncü salça daha önce çok kullandım ama biraz pahalıydı yine ona geçeyim bari
Salçayı bir tepsiye dökün havalandırın ondan kaynaklı olabilir sonra üzerine hafif yağ dökün,biz elde kendimiz çıkardığımız için buzdolabında saklamayız dışarıda durur küflenme vs olmadı ama ara sıra havalanması ve güneş görmesi gerek bir kaç gün balkonda tutun güneş ve akşam serinliği iyi gelir.Koyun koksaydı anlardım çünkü onun kokusunu çok iyi bilirim ve yiyemem. Bide şöyle birşey oluyor etli yemek yaparken bir sürü salça koyduğum halde sanki hiç salça koymamışım gibi değişik bi rengi oluyor. Hiç salça rengi yok görüntü çok kötü oluyor. Şaştım kaldım yaa
Eee çözmüşsünüz işte sorunun kaynağını.Eti tereyağıyla pişirdim tek başına koku yoktu. Ama bir iki damla bile o yağdan damlatsam tadını acaip etkiliyor. Mesela patlıcan oturtma çok yaparım eskiden çok güzel olurdu artık kokudan yenmiyor. Ayy bi daha eve sokmıycam o yağı
9 aydır o yağ bitmedi mi
Yani açıldıktan sonra hiçbir şey o kadar dayanmaz ki zaten bozulur
Yok bittikçe yenisi alınıyor sorunun yağda olduğunu anlamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?