• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yiyemiyorum.

Allah belasını versin o karının onun gibilerin insanların yuvasını daağıtmak psikolojisini bozmak emekle kurdugu evliliğini çocugunu gözden çıkartmak nasıl bi vicdan yapar..canım böyle şeyler kimsenin yanına kalmaz yuva yıkanın yuvası olmazmış sen üzülme ye yemeğini de kocan bilsin senin değerini sen kendini paralama bende ne sorun var diye..ben evlenmedim ama 3 yıllık sevgilim aldattı ve kendimi suçladım sürekli 7 kilo verdim bende stresten gece gündüz düşündüm ben nerde hata yaptım diye aslında o senle ilgili değil diğer insanların midesizliği o..lütfen bi psikiyatriste git sonra da diyetisyene bak anoreksiya çok tehlikeli bi hastalık dikkat et kendine ye biraz hasta olma adi insanlar yüzünden yavruna yazık

10 yıldan sonra bana bunu yaptı üstelik onun çocuğunu dünyaya getirdim.

10 yıldan sonra bana bunu yaptı üstelik onun çocuğunu dünyaya getirdim.

gözlerim doldu inan yazdıklarını okurken..insan ailesine kocasına sevdiklerine güvenir ama en önemlisi kendine güvenmesi dimdik ayakta olması canım sen hem kendin hem çocuğun için yap..manevi güç herşeyden daha iyi gelir insana..sen herkesten daha iyi sararsın kendi yaranı unutma lütfen bunların bi hayat tecrübesi oldugunu düşün

bu olaylar erkeklerin uçkurunu tutamamaları canım sen kendinde hata ararsan en büyük yanlışı yaparsın..erkeklerin açgözlülüğü başka bişey değil..seni başkasıyla aldatan insan ona aşık olsa bunu belli etmemek için elinden geleni yapardı senin yanında kadına saymış bile demekki o kadının basitliğini kullanmış senin kocan da..lütfen kendinde kusur arama

gözlerim doldu inan yazdıklarını okurken..insan ailesine kocasına sevdiklerine güvenir ama en önemlisi kendine güvenmesi dimdik ayakta olması canım sen hem kendin hem çocuğun için yap..manevi güç herşeyden daha iyi gelir insana..sen herkesten daha iyi sararsın kendi yaranı unutma lütfen bunların bi hayat tecrübesi oldugunu düşün

Sanal olarak da olsa bana destek veren herkese çook teşekkür ederim. Canım Allah kimsenin yaptığını yanına koymaz.

Türkiye ortalamalarında kaç kadın var ki boyu 1.70 olsun hem artık bi de 57 kiloymuşsun. Kaç anne var böyle hem bebişi olsun hem manken gibi olsun :)
artık zayıflama bence de , bu kilonu düzenli beslenerek koruyabilirsin aç kalıp daha fazla eziyet etmemelisin vücuduna :)

Türkiye ortalamalarında kaç kadın var ki boyu 1.70 olsun hem artık bi de 57 kiloymuşsun. Kaç anne var böyle hem bebişi olsun hem manken gibi olsun :)
artık zayıflama bence de , bu kilonu düzenli beslenerek koruyabilirsin aç kalıp daha fazla eziyet etmemelisin vücuduna :)

çok sağol canım bana moral vermiş oldun:)evet dış görünüş önemli değil ama bide kocamın beni aldattığı kadının fiziki özelliklerini söyleyeymde şaşır:)yaklaşık boyu 160 ve kilo 80eyakın .ben bu erkekleri anlamıyorum.üstelik yaşı benden ve eşimden büyük.ben doğum yaptığım için kiloluydum üstelik o hiç doğum yapmamış.benim kocamda zevk denen bişey yoook senin anlayacağın.

çok sağol canım bana moral vermiş oldun:)evet dış görünüş önemli değil ama bide kocamın beni aldattığı kadının fiziki özelliklerini söyleyeymde şaşır:)yaklaşık boyu 160 ve kilo 80eyakın .ben bu erkekleri anlamıyorum.üstelik yaşı benden ve eşimden büyük.ben doğum yaptığım için kiloluydum üstelik o hiç doğum yapmamış.benim kocamda zevk denen bişey yoook senin anlayacağın.

Anlaşılan eşinin aldatma sebebi senin dış görünüşün değilmiş , belki bu bahaneye sarılmıştır bahane bulamadığından. Sen artık içini ferah tut ailene de elinden geldiğince sahip çık bence. Bu olayın üstünü bir şekilde kapatırsınız diye düşünüyorum. Yapmış bir hata , normalde asla affet demezdim böyle bir durumda ama sizin bir bebeğiniz var artık. Eşin pişmansa bir daha yapmayacaktır kıymetinizi de anlayacaktır. Allah başka dert vermesin bir daha da böyle bir acı yaşatmasın ne sana ne de bebeğine inşallah. :)

Back