kocan hala görüşüyormu bu kadınla??
Cok uzuldum gercekten neyseki allahtan bebis 13 aylik en onemli olan 6 ayi atlasmissin,boyun ve kilon cok guzel canim ama yeter artik verme bence sadece su anki halini koru,yemege gelince salata ve meyve tuketebilirsin.
Cok uzuldum gercekten neyseki allahtan bebis 13 aylik en onemli olan 6 ayi atlasmissin,boyun ve kilon cok guzel canim ama yeter artik verme bence sadece su anki halini koru,yemege gelince salata ve meyve tuketebilirsin.
bebeğim 13 aylık bu arada.gece 3 te eşimi aradı ve ben eşimin telini ben açınca yüzüme kapatıp mesaj çekti.onu evde beklediğini yazmıştı.zaten o günden sonra sütümde kesildi.
Gecenin üçünde hanımı ve çocuğu evde bırakıp ona gitmesinimi istiyor.İnsaf
valla hiç belli olmaz, huylu huyundan vazgeçmez derler sen yinede fazla güvenme.
öyle ucuz kadınlarda zaten gurur olmaz 2 güzel lafla cicileri gelir.
benden sana tavsiye özellikle böyle bir durumda, kendni salma. ne cok kilolu ol nede zayıf ve asla kendine olan güvenini kaybetme.
kendini sev daima. ve zorda olsa daha fazla yemeye başla.
tam doydum dediginde 1 lokma daha ye. öyle öyle büyütürsün migdeni. Allah kolaylık versin canım kolay degil yaşadıkların ama kendini sakın salma!!
Kadini dovemeye gidersen benide cagir ahlaksiz.allah boyle insanlara cezasini verir insallah.[/QUOTE
güldürdün beni:))aman ne dövücem.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Tek bir mesajı yüzünden minicik bebeğim anne sütünden oldu.Bir gece aç yattı.ozamanlar 5 aylıktı yavrum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?