• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yiyemiyorum.

elvan789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
53
1
36
İstanbul
86 kilodan 57 kiloya düştüm.Aerkes bana daha zayıflamamamı söylüyor.ama ben kendimi hala kilolu görüyorum.bu arada boyum 1.70

Arkadaşlar beni bu hale getiren durum eşimin beni doğumdan sonra aldatması.kendimi hala şişko görüyorum. ailemin yanına gidemiyorum çünkü onlar durmadan ağzıma bişeyler tıkmaya çalışıyorlar.yiyemiyorum.

Seni aldattigini nasıl ögrendin? Kusura bakma ama eşinde çok adilik yapmış, onun canını kanını dünyaya getirmişşin senin neyine aldatmak?? büyük konuşmak istemem ama ben öyle bir karaktersizin yanında 1 dk daha durmazdım. Cocugun olsa bile!!
Ama konu o degil şuan, dogum yapalı ne kadar oldu? Bencede kilon boyuna göre iyi daha fazla zayıflama.
Sen bence depresyona girdin ( böyle bir durumda normal) bu yüzdende yemek yiyemiyorsun.

galiba depresyondayım bende bilmiyorum.beni aldattığı zamanlarda benden utandığını söylüyordu.ve o kadında benim eşimin yanına yakışmadığımı söylüyordu bunlar bir türlü içimden çıkmıyor.bana bunu mesaj çekerek söyledi.daha sonra eşim benim yanımda kadını aradı ve hopörlörü açarak böyle konuştuğu için kadına küfürler etti. olayın üstünden 7 8 ay geçti hala rahat değilim.kendime güvenim sarsıldı.

bebeğim 13 aylık bu arada.gece 3 te eşimi aradı ve ben eşimin telini ben açınca yüzüme kapatıp mesaj çekti.onu evde beklediğini yazmıştı.zaten o günden sonra sütümde kesildi.

canım zaten yeterince zayıflamıssın dahada zayıflarsan iskeletor gibi dolasacaksın kadın dedigin biraz etli butlu olur.
o gerizekalı o..... kendine baksın evli erkeklerle oturup kalkıyor utanmaz hangi yüzle daha msj ata biliyor??
insanlar çok bozuldu ya kimseye güven olmuyor!!
sen o geri zekalı kadının lafını aklından çıkar onun amacıda buymuş zaten senin kendine güvenini kaybettirmek.
yaşadıkların kolay degil ama sen artık sadece kendini degil cocugunuda düşünmen lazım.
sen kendine güven ve kendini begenki karşindakı insanda seni begensin.

Cok uzuldum gercekten neyseki allahtan bebis 13 aylik en onemli olan 6 ayi atlasmissin,boyun ve kilon cok guzel canim ama yeter artik verme bence sadece su anki halini koru,yemege gelince salata ve meyve tuketebilirsin.

kocan hala görüşüyormu bu kadınla??

hayır görüşmüyor.zaten oda itler kadar pişmanım diyor hiç bir dediğimi ikiletmiyor.ben o kadında ne bulduğunu sorduğumda.bana ha para karşılığı yapmışım ha onunla yapmışım dedi.yanımda kadına demediği lafı bırakmadı.bende kadının sesini hopörlörden duydum.bunları sırf benim içimi rahatlatmak için yaptı.bunlara rağmen hala görüşmüyordur heralde.

Cok uzuldum gercekten neyseki allahtan bebis 13 aylik en onemli olan 6 ayi atlasmissin,boyun ve kilon cok guzel canim ama yeter artik verme bence sadece su anki halini koru,yemege gelince salata ve meyve tuketebilirsin.

çok zor günler atlattım inşallah bundan sonra normale dönebilirim.anoreksi olmaktan korkuyorum.

çok zor günler atlattım. inşallah bundan sonra normale dönebilirim.anoreksi olmaktan korkuyorum.

Bence psikolojik bir yardim almalisin.hasta olursan daha kotu degil mi.sen ve bebegin daha onemlisiniz.canim aldatmanin goruntuyle alakasi yok kendine haksizlik etme.mutevazi olamicam ozur dilerim ama bir mankenden farksizim oldukca alimliyim esim gayet rahat baska bir kadina yavsadi bu erkeklerin zayif karekterli olusundan kaynakli.bize sahipler zaten obur tarafta egolarini sisiriyorlar ama bilmiyorlarki asil guclu adam kendine esine sahip cikan adamdir.

bebeğim 13 aylık bu arada.gece 3 te eşimi aradı ve ben eşimin telini ben açınca yüzüme kapatıp mesaj çekti.onu evde beklediğini yazmıştı.zaten o günden sonra sütümde kesildi.

Gecenin üçünde hanımı ve çocuğu evde bırakıp ona gitmesinimi istiyor.İnsaf :57: :57: :57: :57: :57:

valla hiç belli olmaz, huylu huyundan vazgeçmez derler sen yinede fazla güvenme.
öyle ucuz kadınlarda zaten gurur olmaz 2 güzel lafla cicileri gelir.
benden sana tavsiye özellikle böyle bir durumda, kendni salma. ne cok kilolu ol nede zayıf ve asla kendine olan güvenini kaybetme.
kendini sev daima. ve zorda olsa daha fazla yemeye başla.
tam doydum dediginde 1 lokma daha ye. öyle öyle büyütürsün migdeni. Allah kolaylık versin canım kolay degil yaşadıkların ama kendini sakın salma!!

valla hiç belli olmaz, huylu huyundan vazgeçmez derler sen yinede fazla güvenme.
öyle ucuz kadınlarda zaten gurur olmaz 2 güzel lafla cicileri gelir.
benden sana tavsiye özellikle böyle bir durumda, kendni salma. ne cok kilolu ol nede zayıf ve asla kendine olan güvenini kaybetme.
kendini sev daima. ve zorda olsa daha fazla yemeye başla.
tam doydum dediginde 1 lokma daha ye. öyle öyle büyütürsün migdeni. Allah kolaylık versin canım kolay degil yaşadıkların ama kendini sakın salma!!

çok teşekkür ederim canım.her kötü şeyden iyi birşey çıkarmak lazım zaten.zaman ayırıp cevapladığın için gerçekten teşekkür ederim.

Kadini dovemeye gidersen benide cagir ahlaksiz.allah boyle insanlara cezasini verir insallah.

Allah belasını versin o karının onun gibilerin insanların yuvasını daağıtmak psikolojisini bozmak emekle kurdugu evliliğini çocugunu gözden çıkartmak nasıl bi vicdan yapar..canım böyle şeyler kimsenin yanına kalmaz yuva yıkanın yuvası olmazmış sen üzülme ye yemeğini de kocan bilsin senin değerini sen kendini paralama bende ne sorun var diye..ben evlenmedim ama 3 yıllık sevgilim aldattı ve kendimi suçladım sürekli 7 kilo verdim bende stresten gece gündüz düşündüm ben nerde hata yaptım diye aslında o senle ilgili değil diğer insanların midesizliği o..lütfen bi psikiyatriste git sonra da diyetisyene bak anoreksiya çok tehlikeli bi hastalık dikkat et kendine ye biraz hasta olma adi insanlar yüzünden yavruna yazık

Kadini dovemeye gidersen benide cagir ahlaksiz.allah boyle insanlara cezasini verir insallah.[/QUOTE

güldürdün beni:))aman ne dövücem.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Tek bir mesajı yüzünden minicik bebeğim anne sütünden oldu.Bir gece aç yattı.ozamanlar 5 aylıktı yavrum:((

Back