Yemek yiyemiyorum..

geçmiş olsun...endoskopi de yaptir da icinde bi suphe kalmasin, kesin psikolojikse o zaman daha kolay olur isin, psikolojine egilirsin hic olmazsa

yemek yıyememek hakıkaten kotu
psıkolojık oldugu ortada ama cozumu de zor degıl canım
once bu konuya kafanı takmamaya calıs bence

bır donem bende hıcbır sey yıyemıyordum
karnım cok acıkıyordu ne yesem dıye dusunurken bıle mıdem fecı bulanıyordu elımde posetle gezer olmustum
sadece cubuk krakerle gecırdıgım gunlerım cok oldu ama zamanla duzelıyor
mesela ben cok sevdıgım arkadaslarımla ya da kalabalık ıcınde ne yesem dıye dusunmeden konusurken herkesle yemeye basladıgımla cok sevınmıstım
cunku knusurken yedıgımın farkına varmadan dusunmeden yemıstım zamanla duzeldı

öncelikle geçmiş olsun canım , en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım..
sen psikolojik olduğunu dile getirmişsin gerçi ama; ben farklı bir olası durumu yazmak istedim..bende de bir müddet boğaza takılma, zor yutkunma şikayetleri vardı..minik bir hap dahi takılıyordu yutamıyordum....dahiliye bölümüne gittim ve dr.un yaptırmamı istediği detaylı kan tetkikleri ile, aşırı demir eksikliği olduğu ortaya çıktı...demir anemisinin birçok yan etkisinden birisi de yutkunma refleksinin zayıflaması imiş..bir de kan tahlili yaptır istersen..benim anemim tedavi olduktan sonra, yutkunma ile ilgili hiçbir problemim kalmadı çok şükür..
sağlıklı günler dilerim :gitme: opuyorumnanaktan

bende yemek yiyemiyorum sadece sigara kahve ve çay içiyorum .akşamları eşim gelince bira yiyorum ama tosun gibiyim hala ya:roflol:168 boy 64 kilo.sen korkuyormuşsun psikolojik ben korkmuyorum yamek yemeyi sevmiyorum arkadaşım.geçmiş olsun tamamen psikolojik güzelim geçmiş olsun.

ıçerik nedeniyle konunuz “genel sağlık bilgileri ” bölümüne taşınmıştır bilginize

geçmiş olsun. bence biraz yemek yemeyi dene korkmadan onun oraya takılmayacağını düşün yanında annen falan da olsun. baktın yine takılıyor bir gastroentolojiye git oradada birşey çıkmazsa yüzde yüz psikolojik. zaten mide rahatsızlıklarının hepsi sinir stres psikoloji kaynaklı. bende canım sıkkın olduğunda mutsuz olduğumda yemek yiyemem sanki kusacakmışım gibi gelir. bir lokma atarım ağzıma midem bulanır. sonuçlarını bekliyoruz.

bendede var o sorun yemek yiyemiyorum zorla artık vücudum tamamen güçsüzleşti sinir sistemimde çökmüş durumda ne yesem dokunuyo gaz oluyo çok kalbime baskı sıkıntı anlatamam biraz yemeye başlasam toparlanıyorum sonra yine yemek yiyemiyorum bimiyorum valla belkide bendede reflü vardır yemekler hep gırtlağımda sanki geğirmeye çalışsam azıma geliyo yanma yok ama gerçi ağır yedimmi oluyo hep tokum midem sarkmış yıllardır zayıflıcam diye öldüm zayıflama hapımı iksirlermi derken midem iflas etti 10 kilo verdim ah diyorum keşke şişko olsamda sağlığım yerinde olsa diyorum şimdide kilo alcam diye uğraşıyorum doktor kilo al dedi miden yerine gelir dedi ama yiyemiyorumki alıyim kilo allah şifa versin

merhaba almira sorununun üzerinden baya bi zaman gecmiş ama bendede suan aynı sorun var ve doktorlar birşey bulamadı yemek yiyemiyorum sadece sıvı gıdalar tuketebiliyorum acaba sorunun gectimi gectiyse nasıl gecti beni bilgilendirebilirsen sevinirim

slm almira senin yaşadığının problemin aynısı 1 aydır bendede var bende şuan sadece çorba ve yoğurt tüketiyorum bi de bal falan ne olacak bilmiyorum senin durumun nasıul şimdi bilgi verirmisinnnn???

merhabalar bence de gastroenteroloji uzmanına görün sorunlarının tamamı ve daha fazlası 1 aydır bende de mevcut tanı gastroözafegael reflü hastalığı rennie ve 2 tane daha ilaç kullanmaya basladım yanlızca sıvılarla hatta bazen onu bıle yutamıyordum nefesım sıkısıyor çarpıntı oluyor ve aldığım enerjı harcadığımı karsılayamıyor kilo verıyorum halen ama ilaçlarla bırlıkte yemeye basladım sıkı bır dıyet ve stresten uzaklasıp düzenli ilaç kullanırsan gececektir bende 4kılo verdim bu hastalıktan halen doğru yıyemıyorum ama bunun tedavisi uzun sürüyor malesef... hepinize geçmiş olsun acil şifalar

arkadaşlar yazılanların üzerinden 6-7 yıl geçmiş şuan bende bu sorunu yaşıyorum.Lütfen bilgilendirebilimisiniz beni geçtimi bu hastalığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…