• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmayı bilmeyen..

kızlar ben annemin evindeyken hiç yemek yapmadım yapmazdım da
evlendikten sonra içimde bir cevher varmış onu farkettim eşim benim yemeklerimden çok memnun annesinden bile güzel yapıyormusum bir çok yemeği :) her türlü yemek tatlı yapıyorum o konuda hiç endişe etmeyin :56:

arkadaşların dediği gibi internette bir sürü tarif var kendinizden de birşeyler katarak çok güzel sofralar hazırlarsınız :10:

Şimdilik hiç anlamıyorum ama ilerde kocişimi aç bırakmak da istemem hani. Karıştırırız uyumlu bütün nimetleri birbirine atarız tencereye, biraz da sevgimizi katarız ohhh miiss:27: Yemek de yaparım kariyer de:68::82:

ayyy bende yemek yapmayı bilmiyorum temzilik yapabiliyorum ama yemekle pek aram değil pekde içimden gelmiyor açıkcası yemek yapmak bildiğim yemekler makarna menemen taze fasulye kuru fasulye falan yapabilirm mantık açıdınsan basit ama elimin ayarının pek olduğunu düşünmüyorum biizmkide maşallah homili gırtlak öğren diyor bende şimdiden zemin ayarlıyorum bi beğenme benim yemeklerimi küserim sana diyorum:9::9::9::9:bakalım nasıl olucak

bu yıl üni. son sınıf okuyorum okul biter bitmez isteme falan olacak .. yani en fazla 1 buçuk seneye yolcuyum :)
gel gör ki her gün o mutfağa girip yemek yapmayı aklım hiç kesmiyo ve ben çalışan bi bayan olacağım için nasıl yapıcam nasıl edicem hiç düşünemiyorum ..
Hadi işten yorgun argın döndüğün zamanlarda internetten bakıp yaptım diyelim el ayarı diye bişey var sonuçta benm giripte mutfağa yemek yapmışlığım yoktur..o nasıl olacak canım sevgilime tuzlu tuzlu yemekler yapmaktan çok korkuyorum anneside çok güzel yemek yapıyo işin kötüsü :P ne yapmalıyım evli bayanlar lütfen bana bişeyler söyleyn :(

yaptığım ve unutmadan yapabileceğim 3 yemek :)))
*pilav
*makarna
*türlü :60:

ben yemek yapmayı biliyorum ama sahanda yumurta sevmediğim için kayınvalidem oğlunun aç kalacağını dşünüyo :43:

çok dert etmeyin. arkadaşım liseden sonra kaçarak evlendi yemek yapmayı hiç bilmiyordu. bi pilav yapmış rezalet :1: ama kocası aşkım benim en güzelini yapmış diye otrmuş yemiş garibim. hevesini kırmamak için şimdi yemekleri döktürüyor. basit bir çorba salata birde yemek yeter bile ilk zamanlar için. zamanla zaten tarife gerek kalmadan kafanıza göre katıp karıştırarak yemek yaparsınız. ara sıra tvde aşçıları izleyin. göüzünde aşinalık olsun. ev işlerindede yardım isteyin eşinizden. basit basit her erkek yardım eder. istemeyi bilene :9:

çok dert etmeyin. arkadaşım liseden sonra kaçarak evlendi yemek yapmayı hiç bilmiyordu. bi pilav yapmış rezalet :1: ama kocası aşkım benim en güzelini yapmış diye otrmuş yemiş garibim. hevesini kırmamak için şimdi yemekleri döktürüyor. basit bir çorba salata birde yemek yeter bile ilk zamanlar için. zamanla zaten tarife gerek kalmadan kafanıza göre katıp karıştırarak yemek yaparsınız. ara sıra tvde aşçıları izleyin. göüzünde aşinalık olsun. ev işlerindede yardım isteyin eşinizden. basit basit her erkek yardım eder. istemeyi bilene :9:

çk doğru demişsin arkadaşım inş. bzde içimizde ki cevheri zmnla çıkartırız ortaya eşlerimizin yardımıyla..sağolsun nişanlım bana hep yardımcı oldu bekar evimde yemekten temizliğe ütüye evlenince de yapar inş. yeter ki inatlaşıp kalbini kırmayayım..günümüzde anlayışlı erkekler bzm halimizi görüyorlar tüm gün çalış pelte gibi yorul..ne yemek yetişir ne bulaşık ne ütü ne temizlik...ama olduğu kdr saygı da kusur etmeyeli iki güler yüz tatlı sözle inş. yardım ederler diyorum bende :P

google da ymk konusunda çk güveniyorum..el mahkum öğrenices yavaş yavaş her işi :)

bende bilmiyorummm :31:
üniydi çalışmaydı derken arada kaynadı gitti heraldee
öğrenilirr amaa yaa :16::16:

bi kaç kere boş kaldıgımda yaptım mesela ben açıyorum neti ne yapcaksam bisürü tarifff :))
ohhh daha nolsunnn valla sıkıntı yokk

Bunlari sorun etmeyin.. Evlenince heves eder yapariz:)
Ben gerci biliyorum ama yinede cooook ögrenmem gerekenlerde var:)
Zamanla ögrenirim ve herkesi gecerim,eminim bundan:) sizde yaparsiniz kizlar...:) kendinize güvenin ve deneyin.. Deneye deneye yaparsiniz.. Kimse dogustan bilmiyor.. Annelerimiz bile:)

Evlenmeme birkaç ay kala okul bittiği için bende pek bişi bilmiyordum :1: En çok korktuğum konuların başında geliyordu nasıl yapcam filan diye. Evde kampa girdim nişanlılığın son ayı, annem bütün yemekleri bana yaptırdı. Birde çeyiz için alınan mutfak eşyalarını gördükçe hemen yapmaya başlayası geliyor insanın, cidden o hevesle yapılıyor :52: İnternet varsa zaten hiç korkmamak gerek :27:

Pasta, kek falan disinda bende hic bilmem yaw
Erkek arkadasim yemek konusunda basarilidir masallah kuzumaaa :nazar:
Simdilik bi anlasma yaptik: temizlik benden, yemekler ondan, pasta kek vs ikimizden :27:

bende bılmıyorumm ustelık basımdan bır evlılıkte gectı ama 3 senedır hıc bırsey yapmıyorum ıkı gıdım bılıyordum unuttum

Back