• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmayı bilmeyen..

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
Merhabaa yemek yapmayı bilmeyen var mı yoksa ben tek miyim:44: biz ilerde evlenince ne yediricez kocalara yazık aç kalacaklar :27::27:

Son düzenleme:
bende sizdenimm sadece yemek de degil hiçbi iş yapmayı bilmemmm rahatıma da duskunummdur ayrıca nolcak bakalımm benim sadece kociş ac kalmıcak evimide toz ve pislik gemisi goturcek heralde yani annem ole diyo :96: :60::60:

Ben bekarken mutfağa girmiş adam değildim. Eşime dedim bak ben yemek yapmayı bilmem. Merak etme annen güzle yemek yapıyor. Antepli annen sende güzle yaparsın dedi. Bütün yemeklerin püf noktası soğanı doğra salça domates ekle sonra sebzesini ekle. İnternet varsa elinizin altında denenmiş tarifleri rahatlıkla yapıyorsunuz. 7 yılık evliiym. her gelen bir daha yemeğe gelmek istiyor bize. bütün türkiye mutfağını pişiriyorum. yemek blogum bile var o derece yani :66:

nette herşey var açık açık anlatılıyo :D yemek ypmak çok kolay ve zevklı bışey ben daha 17 yaşındayım evde hergün yemeği ben yapıyorum annem kızıyo ama seviyorum napıım :D:D:D:D

merak etmeyin kızlar.o konuma gelince yaparsınız illaki yemek yapmak gerçekten çok çok kolay bi şey.bende düğünüm olmasına 2 ay kalana kadar hiç yemek yapmamıştım nerdeyse ama şluanda 1 aya yakındır evliyim nerdeyse yapmadığım ytemek kalmadı hepside gayet güzel oluyo valla :1::1:insan kendi evinde kendi mutfağında olunca rahat rahat yapıyo herşeyi.

annemde evlendiginde bilmyiormus yemek yapmayi sonra babam kursa yazdirmis onu simdi o kdr guzel yemekler pisiriyorki parmaklarimizi yiyioruz:60:yemek yapa yapa ogrenirsin cnm merak etme simdi evde annen varken ne gerek var cnm mutfaga girmeye:60:bende bilmyiorum ama annem yapiyor kardesimde giriyor mutfaga 3cu kisiye ne gerek var dimi ama :52::51::21:mutfak ne zmn bos kalirsa o zmn girerim ben oraya yani evlenince ne varki cnm yemek pisirimekte hele bide bu zmnda net var elinin altinda al bi tarif yap :35:

Bu konu çok hoşuma gitti ya valla bende yemek yapabildiğimi söyleyemem çat pat bişeyler biliyorum:52:

genelının soledı gıbı evlenınce yaparsınız bende hıcc bılmıodum 18 yasında evlendım bıde baktım kı ben baya yemek yapıorum esım hanı sen yemek bılmıodun derdı hep sonra 2ay ıcınde esım 100 ben 65 kılo oldum :1:
sızde yaparsınız ıns..

vakit ayırabilecek arkadaslar icin evet sonradan ogrenilir... ama ben calısıyo olcamm, hem calısan hemde hiçbişey bilmeden evlenip hem calısıp hem ev işlerini sonradan muntazam yapabilmeyi ogrenen var mı ? :1:

benimki biliyor yemek yapmayı o ben sana öğretirim diyor zavallım çok tatlı bu kızlar yaa yazık kıyamıyorum nasıl aç bırakırım ben bu çocuğu:86:

kızlar sıkmayın canınızı bekarken pasaklı,dagınık bısı beceremeyen daha dogrusu beceremeyecegımızı sandıgımız her hatun kendı evınde pür düzen sahıbı 40 yıllık ev hanımlarna tas cıkarıyo.
özellikle calısan hanımlar bana gore daha sanslı cunku butun gun evd eolan hanımlar hergun aynı seylerı yapmaktan bıktıkları ıcın bır sure sonra aman nasılsa yarında yapıcam dıye dusunup kendını salıyo kı o yarında yakın zamanda pek gelmiyo:27: taki gözle gorulur derecede evı pıslık goturene kadar :1:
çalışan hatunlar hafta ıclerı bısey yapamıycakları ıcın haftasonuna bırakıcaklar ve her hfta duzenlı olarak temızlıklerı yapılmıs olucak .benım tavsıyem evinizin düzenini oturttuktan sonra aldıgınız herseyı kullandıktan sonra yerıne koyun o zman ev kolay kolay dagılmıyo tecrubeyle sabıttır aynı zamanda aradıgınızıda hemencık buluyosunuz.kadınlar ısteyınce neyın altından kalkamamıs be bızı yemek ,ev ısımı tırstırıcakmış şaşarım:52:

Merhabaa yemek yapmayı bilmeyen var mı yoksa ben tek miyim:44: biz ilerde evlenince ne yediricez kocalara yazık aç kalacaklar :27::27:

Elinizin altında internet gibi bir nimet varken yemek bilmemekte sorunmu çocuklar... Bak oku okudugunu yap olmadı imdat kocama ne yemek yapıcam diye başlık aç siteden biz yardıma koşup tarif verelim derdiniz bu olsun çocuklar. Kaldı ki cicim ayları denen ilk aylarda sevgili eşiniz mutfaga girip ay ben kıyamam aşkıma yemekte yapamazmış diye kendi yapar;sizde o yaparken çaktırmadan internetden bizlerden sevgili annenizden tarifler alır işi bitirirsiniz:1:

Elinizin altında internet gibi bir nimet varken yemek bilmemekte sorunmu çocuklar... Bak oku okudugunu yap olmadı imdat kocama ne yemek yapıcam diye başlık aç siteden biz yardıma koşup tarif verelim derdiniz bu olsun çocuklar. Kaldı ki cicim ayları denen ilk aylarda sevgili eşiniz mutfaga girip ay ben kıyamam aşkıma yemekte yapamazmış diye kendi yapar;sizde o yaparken çaktırmadan internetden bizlerden sevgili annenizden tarifler alır işi bitirirsiniz:1:

bu fikri beğendim saolun:54:

Back