arkadaslar bende hısarım ceyız setını aldım yemek takımı da havana kare modelıı... Sız ne dusunuyorsunuz
biricik kız seni öldürcem ben evlencem bi kaç aya çöp yok sana bak.ver nan onları bana:jeyyar:
istiyorum da şu nişan belasından kurtulsam eve alamıcaklar beni deli gibi alışveriş yapıcam:içelim::içelim:
hava alırsınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile tek hayalim benim kimseyle paylaşmam:jeyyar::jeyyar:
sen böyle diyip diyip benden önce gitcen sonundasırnaşık şeysırnaşık şey
evett ev kızları daha çabuk ve daha da düzgün koca buluyorr.benim görümce evden çıkmıyor kaç kişi istemişş senin de bi bakmışın gelmiş erkekinkaydirigubbakcemile3
evett ev kızları daha çabuk ve daha da düzgün koca buluyorr.benim görümce evden çıkmıyor kaç kişi istemişş senin de bi bakmışın gelmiş erkekinkaydirigubbakcemile3
bizim bi arkadaş evlenmişti.aman erkek işte diyomuşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vala görücü usulu daha mı iyi sanki ya. hiç sevmem öle şeleri. nişanlımın kankası altı ayda evlendi düşün söz möz isteme çıkma gezme altı ay hepsi toplam. oha dedim yaa . görücü usulu işte.
insan bi tanısın birbirini zaman geçirsinler flört etsinler ne o öle zırtt diye herşey,
ben üç yıldır sürtüyom vala :) 3,5 uncu yılımızda evlenmiş olaciiizzz. nişanlanalı da bi sene oliiiyy.
kimisi 2 ayda alıyo valla ne bekle bekle 2 3 ayda bitirecengidecen
SELAM CANIMM BENEDE GÖRÜCÜ USULÜ DAHA İYİ PAT DİYE YAPIP EVLENİYORLAR BEN 6 YIL OLDU PARMAĞA YÜZÜĞÜ TAKAMADIMMvala görücü usulu daha mı iyi sanki ya. hiç sevmem öle şeleri. nişanlımın kankası altı ayda evlendi düşün söz möz isteme çıkma gezme altı ay hepsi toplam. oha dedim yaa . görücü usulu işte.
insan bi tanısın birbirini zaman geçirsinler flört etsinler ne o öle zırtt diye herşey,
ben üç yıldır sürtüyom vala :) 3,5 uncu yılımızda evlenmiş olaciiizzz. nişanlanalı da bi sene oliiiyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?