• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Takımları.....

zehra_g

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
1.016
448
323
İstanbul
Selam kızlar,
bende büyük bir telaşla çeyiz düzüyorum ama bitti sayılır.
Yemek Takımımı Royal bone China aldım Kare sedef renkten desenleri var .

Günlük için Arcopal takım aldım.
60 Parca da Schaferden almıştım ilk yemek takımı olarak. içinde çatal kaşık bıçak takımı bile var tabakların desenlerinde.

Çeyiz hazırlığında olan arkadaşlara fikir sunmak amaçlı herkes yazabilir çeşitli ürünleri.

arkadaslar bende hısarım ceyız setını aldım yemek takımı da havana kare modelıı... sız ne dusunuyorsunuz

Eklentiler

• $havana-2.jpg
    $havana-2.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 116
arkadaslar bende hısarım ceyız setını aldım yemek takımı da havana kare modelıı... Sız ne dusunuyorsunuz

bence güzel seçim.
Bende hisara çok baktım çatal kaşık bıçaklarına ama bi türlü beğenemedim.
Jumbodan aldım çeyiz seti olarak.
Tencereleri falan çok güzel matrıx seçim yaptım az bi fark ödeyerek.
çok uyguna geldi.

ELıNı ÇABUK TUT GÜZELıM...
DÜĞÜNÜNE AZ KALMIŞ BAK :)
BEN BıTıRDıM ÇEYıZı GÜYA DÜĞÜN MAYISTA BıDE.
ıKıNCı EVı DÜZERıM HERALDE BU GAZLA:teytey:

ben de bi çamaşır makinamı aldım. kiraya çıkıcamız için ankastre ürünlü biyer olursa diye almıyorum fırını ocağı vs.
ankastre istiyorum çünkü mutfağı.
nişanlımda ben çamaşır makınası alıyorum diye o da buzdolabını aldı. bekliyoruz kuracağımız günü.

valla Allahtan çalışıyorum ve herşeyimi alıyorum. daha ailemden kuruş yardım istemedim. kenarda birikmiş param da var. hiç yardım etmeseler bile ben yatak odamı alırım. babam beğensin alıcam diyomuş yatak odasını ama ben öyle kolay beğenemiyorum hiçbişiyi,
herşeyin güzelini aldım elimden geldiğince.
ıki bucuk yıl önce falan işten çıkmıştım iki hafta kadar evde durdum kafayı yiyodum resmen. çalışmamak çok zor. evlenince bile çalışırım yani ihtiyaçlarımı karşılıyorum bi şekilde.

evett ev kızları daha çabuk ve daha da düzgün koca buluyorr.benim görümce evden çıkmıyor kaç kişi istemişş senin de bi bakmışın gelmiş erkekinkaydirigubbakcemile3

ettiğin lafa bak beeee :)
ne yani çalışanlar istenmiyomu pehhh :)

beni de çok isteyen oldu ama varmadım :sm_cool:

buldum pırlanta gibiii bi adam ama hakkını yememek lazım.

vala görücü usulu daha mı iyi sanki ya. hiç sevmem öle şeleri. nişanlımın kankası altı ayda evlendi düşün söz möz isteme çıkma gezme altı ay hepsi toplam. oha dedim yaa . görücü usulu işte.
insan bi tanısın birbirini zaman geçirsinler flört etsinler ne o öle zırtt diye herşey,
ben üç yıldır sürtüyom vala :) 3,5 uncu yılımızda evlenmiş olaciiizzz. nişanlanalı da bi sene oliiiyy.

vala görücü usulu daha mı iyi sanki ya. hiç sevmem öle şeleri. nişanlımın kankası altı ayda evlendi düşün söz möz isteme çıkma gezme altı ay hepsi toplam. oha dedim yaa . görücü usulu işte.
insan bi tanısın birbirini zaman geçirsinler flört etsinler ne o öle zırtt diye herşey,
ben üç yıldır sürtüyom vala :) 3,5 uncu yılımızda evlenmiş olaciiizzz. nişanlanalı da bi sene oliiiyy.

kimisi 2 ayda alıyo valla ne bekle bekle 2 3 ayda bitirecenkaydirigubbakcemile4gidecen

buda benim yemek takımım daha önce eklemiştim ama geçenlerde gezerken bir alışveriş merkezinde masaya düzeltmişler bende hemmen gizlice bir kare foto çektimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasıl???ben çok seviyorumzemuszemuszemuszemus

KUŞUM FOTOYUDA KOYMUŞSUN ÇOK GÜZELMİŞ BENİMKİDE SENİNKİNE BENZİYOR YANİ SANIRIM AYY 1 YIL OLDU YA HATIRLAMIYM BİLEE:roflol::roflol::roflol::roflol:

SELAM CANIMM BENEDE GÖRÜCÜ USULÜ DAHA İYİ PAT DİYE YAPIP EVLENİYORLAR BEN 6 YIL OLDU PARMAĞA YÜZÜĞÜ TAKAMADIMM:kızgın::kızgın::kızgın:

Back