yemek takımımı ihtiyacı olan bir arkadaşa veriyorum

azranur123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
6
3
38
39
boşandığım için eşyalarımı hayrına dağıttım. onları görmek istemiyorum. sadece yemek takımım kaldı. 84 parça sadece taşırken tuzlukları ve bir fincanı kırılmış. yeni evlenen yada alamayacak durumda olan arkadaşlara veriyorum. eskişehirdeyim. düşünenler özelime mesaj atabilir.

boşandığım için eşyalarımı hayrına dağıttım. onları görmek istemiyorum. sadece yemek takımım kaldı. 84 parça sadece taşırken tuzlukları ve bir fincanı kırılmış. yeni evlenen yada alamayacak durumda olan arkadaşlara veriyorum. eskişehirdeyim. düşünenler özelime mesaj atabilir.
yemek takımım klasik kenarlarında sarmaşık desenler var. resmini yüklemeye çalışıcam

verdınızmı?alan olmadıyusa ben alabılırmıım?

Canim son durum ne bilmiyorum ama eğer hala vermediysen bir yakinim yeni evli ve hic esyasi yok onun icin almak isterim kargo ücretini karsilarim. Ayrıca ücret karsiligi almak istiyorum sonuçta sende para verip almissin. Bilgilendirir sen sevinirim.

Back