• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takımıma bardak önerisi

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Arkadaşlar benim yemek takımım kütahya porslen desenli ben ynına koyabileceğim bir su bardağı almak istiyorum ama nasıl bişey almalıyım sade bişey düşündüm ama fikrlerinize acığım...bekliyuorum cevapları

peki bu su bardağı nasıl çok mu sade

Eklentiler

• $thumb_1105_product_big.webp
    $thumb_1105_product_big.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 98
  • $diamond-18-parca-bardak-seti.webp
    $diamond-18-parca-bardak-seti.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 113
Arkadaşlar benim yemek takımım kütahya porslen desenli ben ynına koyabileceğim bir su bardağı almak istiyorum ama nasıl bişey almalıyım sade bişey düşündüm ama fikrlerinize acığım...bekliyuorum cevapları

merhaba; ben bardakları böyle bir yemek takımına göre çok sade ve günlük buldum. Sofrada bana göre yemek takımı ve çatal bıçak takımından sonra en önemli şey bardaklardır sofrayı tamamlar. sana birkaç firma önermek isterim kcd (yanlışlık olmasın karaca değil) birde paşabahçenin fd serisine bakmanı öneririm bunlar çok fiyatlı gelirse paşabahçenin diğer serilerindeki bardaklarıda çok güzel ben bir hipermarketten çok uygun fiyata paşabahçenin bardaklarını almıştım biraz araştırma yapman gerekiyor.

canım takımın köşeli bi takım ama seçtiğin bardaklar sade olmuş. çok estetik bardaklar var onlardan bak derim. bu arada köşeli takıma ona göre bardak seç yuvarlak hatlı olmasın

Eki Görüntüle 489435

Şu tarz bardaklardan seçersen sofranın şıklığını tamamlamış olursun. Onlar biraz sönük kalabilir.

Evet bu çok güzelmiş ama bardakta desenli olunca nasıl olur ki?

canım takımın köşeli bi takım ama seçtiğin bardaklar sade olmuş. çok estetik bardaklar var onlardan bak derim. bu arada köşeli takıma ona göre bardak seç yuvarlak hatlı olmasın

Teşekkür ederim fikirlerin için

merhaba; ben bardakları böyle bir yemek takımına göre çok sade ve günlük buldum. Sofrada bana göre yemek takımı ve çatal bıçak takımından sonra en önemli şey bardaklardır sofrayı tamamlar. sana birkaç firma önermek isterim kcd (yanlışlık olmasın karaca değil) birde paşabahçenin fd serisine bakmanı öneririm bunlar çok fiyatlı gelirse paşabahçenin diğer serilerindeki bardaklarıda çok güzel ben bir hipermarketten çok uygun fiyata paşabahçenin bardaklarını almıştım biraz araştırma yapman gerekiyor.

Saol canım bakacağım

Ben fikir olsun diye ekledim canım. Yani bu tarz bardak almalısın. Fazla desenli geldiyse daha sade olanları da vardır mutlaka.

canım bende kütahyanın yemek takımını düşünüyorum ve kare alcam gibi bayramdan sonraya bıraktım sen kampanyalı olarakmı aldın fiyat olarak nasıldı

Yemek takımın cok guzel ancak bence bardağı desenlı alma cok goz yorar ve abartılı olur.
Sade al bence ama yemek takımın çok karakterlı onun yanında sade durup onun guzellını cıkarıcak ama karaktersız de kalmıcak bırsey alman lazım işin zor valla =)
Paşabahçede sade ama hoş takımlar var yada takımını kendın yapabılırtsın su bardapını ayrı dıger bardaklarını ayrı alabılırsın fıyat olarakta uygun marka olarakta bılındık.
Burdan bakabılırsın canım belkı fıkır olur.

Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanlar Porselen Mikser Blender

canım bende kütahyanın yemek takımını düşünüyorum ve kare alcam gibi bayramdan sonraya bıraktım sen kampanyalı olarakmı aldın fiyat olarak nasıldı

Evet canım ben çok araştırarark alım ve biçok kişi çok memnun kalmış ben kapanyalı almıştım
yemek takımı + küthya günlük yemek takımı+korkmaz ç.k.b. takımı + korkmaz maviş tencere takımı + nobel life kahvaltı takımı + tefal blender seti hepsini 1500 liraya aldım canım taksitle hemde
normal alırsan fiyatı 850 civarı

Yemek takımın cok guzel ancak bence bardağı desenlı alma cok goz yorar ve abartılı olur.
Sade al bence ama yemek takımın çok karakterlı onun yanında sade durup onun guzellını cıkarıcak ama karaktersız de kalmıcak bırsey alman lazım işin zor valla =)
Paşabahçede sade ama hoş takımlar var yada takımını kendın yapabılırtsın su bardapını ayrı dıger bardaklarını ayrı alabılırsın fıyat olarakta uygun marka olarakta bılındık.
Burdan bakabılırsın canım belkı fıkır olur.

Cafemarkt | Profesyonel Mutfaklar - Mutfak Ekipmanlar Porselen Mikser Blender

teşekkür ederim canım evet işim biras zor fiyatlarda çok pahalı gerçekten acaba bi büyük bi küçük su bardağımı alsam misafir takımım için bir büyük bir şampanya bardağımı alsam?
fikirleriniz nelerdir?

Back
X