- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hoşmuş canım,siyah beyaz kombineli olan takımlar genel de çok hoş ve ağır duruyor. Nereden aldın?
windy modeli :)
kaşıkların ortası dalgalı tabakların kenarlarıda öyle bir bağlantı kurmuştum içine koyunca hoş durdu set
çok teşşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)
güle güle kullan canım çok güzel çom asil hangi markanın tabak ları ve yemek seti canım kaşık çatalların ların bide ne marka ? bende böle tabakaların üzeri çok desenli olmayan takımlar arıorum siyah yada grei desenli yardımcı olurmusunuz?
bence çatal kaşıkların daha sade olsa daha güzel olurdu... zaten tabak takımının yeterince karışık desenli, ikisi birden desenli olunca uyumsuz oluyo gibi geliyor bana... değiştirebilme imkanın varsa değiştir bence... mesela kıyafetlerimizde de öyle yapmaz mıyız, üst kıyafet desenliyse alta tek renk düz giyeriz alt desenliyse de üste sade tek renk şeyler giyeriz... ben biraz böyle düşünüyorum... aslında korkmazın falan güzel çatal kaşıkları var, hisarda ve hisarın optima serisinde de var güzel modeller... ben de dahayeni günlük için çatal kaşık takımı aldım da araştırdım baya bi...
bir de kaşık dediğin tok olmalı, elini doldurmalı insanın... hisarda da var kaşığın ucuna doğru incelen modelleri sevmedim ben onları... misafir için alırken denedim sanki elimden kayıp düşecek gibiydi... insanın elinde bi ağırlığı olmalı kaşığın...
neyse benm tavsiyelrim bunlar, zevkler ve renkler tatışılmaz senin bileceğin iş... iyi akşamlar tatlım...
bence kaşık takımı gayet sade zaten,hiç de uyumsuz olmamış.güle güle kullanmak nasib olsun inş.