bu oldukça göreceli bence. benim annem 50 yaşında 5 sene önce teferruatlı bir yemek takımı aldı, çorbalığını dahil her bişeyini mutlu mesut kullanıyorya kızlar bişe sorucam yemek takımı 12 kişilik alanlar çeyizine bütün parçaları kullanıyormusunuz mesela çorbalık kahve fincanı çay fincanı falan tabaklar dışındaki parçalar işinize yarıyormu yoksa özel aldğınız bardak ve kahve fincanlarını çay kupalarını mı kullanıyorsunuz ona göre iki tane 24 parça takım alacağım böyle yapan varmı aranızda
:)) küçük mutfaklar büyük hayaller çok pahalı yemek takımlarıdabu oldukça göreceli bence. benim annem 50 yaşında 5 sene önce teferruatlı bir yemek takımı aldı, çorbalığını dahil her bişeyini mutlu mesut kullanıyoronların içinde belki çorbalık kullanılmayabilir, diğerleri neden kullanılmasın ki? ben şahsen çorbalığımı da zevkle kullanırım. kullanmam dersen dediğin gibi yap, boşuna yer kaplamasın
ay canım aynı fikirdeyiz. kitaplıklara bakıyorum ben de hayalimde bir iki model var onlardan da yaptırabilirim bilmiyorum gerçekten o tabaklar çok gereksiz bir tanesi düşse kırılsa hoop takım bozuldu. tek avantajı salata tabakları ne yapayım onlar da takım olmayıversin tabaklardan daha önemli kitaplarım var benim. 31 mayısta düğünümüz inşallah. sizin belli mi?sadece tabakları alabilsek keşke demi bi kaç yer sordum ben 84 parçayı almak zorundaymışız bazı takımlar gerçektn çok şık ama dediğin gibi kullanmicaz benim gibi düşünenler varış oh :)) bende çalışıyorum dediğin gibi gümüşlük yerine kitaplık almayı düşünüyorum bide içine bardak çanak alamam evlendnz mi siz acaba
benim de ağustosta nişanım var bir yıl sonra düğünüm inşallah alayım aradan çıksın istiyorum hem beğenemiyorum hemde beğendiklerim çok pahalı geliyor bi sürü de parça olunca düşündürüyor gereksiz yere para vermiş olamak istemiyorum birazda hayırlı olsun ya karar verip alabilmşsin ne güzel tebrik ederim :)