• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takımı seçimi

Son düzenleme:
bu seride zarif birkaç model var onlardan birisi senin gösterdiğin en çok satanlardan biriymiş o zaten stokta yoktu bizim aldığımız sitede :)

siz bu siteden aldınız galiba nasıl geldi peki.internetten yemek takımı almaya biraz şüpheli bakıyorum da ama fiyat da fark ediyor sanırım dışarıya göre.

siz bu siteden aldınız galiba nasıl geldi peki.internetten yemek takımı almaya biraz şüpheli bakıyorum da ama fiyat da fark ediyor sanırım dışarıya göre.

evet ben burdan aldım 650 tl ye kare bone takımlardan. her parça teker teker paketlenmiş, hiçbi sorun yoktu. satıcı zaten hemen telefon açtı, kargo takip numarasını verdi bana. eğer kırık falan olursa kargo şirketine falan söylemeyin bana hemen söyleyin ve gönderin, sadece kargo ücreti ödeyerek ben size yollarım dedi. kısacası hiçbi sitede bu kadar ilgi alaka görmedim. taaa yozgattan trakyaya sağ salim geldi ürün :16:

hmm anladım ben zaten burdaki yorumlara güvenip internet alışverişine başaldım:D devam da ediyorum
teşekkürler ilginiz için

Back
X