• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Takımı Seçimi ?! Lütfen önerilerinizi paylaşın :)

oooYaGMuRooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
397
3
116
selam olumunekankayizsmile

bende yemek takımı alıcam bu ara , bu modelleri çok beğendim sizinde fikrinizi almak istiyorum ve tabiki başka tavsiyeleriniz var mı ??

bunlar royal porselen ..
ama resimler neden küçük çıkıyor büyük eklemek için ne yapabilirim ?

Eklentiler

• $230220103540.webp
    $230220103540.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 128
  • $230220103530.webp
    $230220103530.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 126
  • $230220103533.webp
    $230220103533.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 109
  • $230220103536.webp
    $230220103536.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 124
  • $230220103539.webp
    $230220103539.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
bende ona çalışıyorum tatlım ama daha yapamadım bi daha denicem :uhm: üstüne tıklayınca biraz daha büyüyo ama ?

hepsi cok gusel bence canim..ben de benign modelini almistim bunlarin spor bi model..

evet hepsi güzel :) benign diye arattım seninkini googleda ama bulamadım ..

Royal'ın fiyatlarını hiç sormamıştım senin baktıkların ne kadar acaba

bu takımların hepsinin fiyatını bilmiyorum tatlım..ama heralde 2 milyar civarı..aslında pahalı baya.. birçok mağazada var artık bende kaç aydır fiyatların düşmesini bekledim ama inmemiş kaydirigubbakcemile3

Bende hisarın yemek takımın çok beğendim arkadaşlar.fiyatlarıda 700 tl.
çatal bıçak takımınıda hisardan almak istiyorum.:kahve:

bende çatal bıçak takımını hisardan alıcama ama yemek takımlarını beğenmedim..sen hangi modeli beğendin???

ben çok kararsızım yaw..jumboya,hisara,ar yıldıza baktım bir türlü model beğenemedim..

alt tarafı çatal kaşık bıçak yani :) şey ama seçemiyorummm:kızgın:

evet hepsi güzel :) benign diye arattım seninkini googleda ama bulamadım ..

bu takımların hepsinin fiyatını bilmiyorum tatlım..ama heralde 2 milyar civarı..aslında pahalı baya.. birçok mağazada var artık bende kaç aydır fiyatların düşmesini bekledim ama inmemiş kaydirigubbakcemile3

efet biraz tuzlular ama napiiim begendim aldim ben de canim..benimki buydu..
attachment.php

efet biraz tuzlular ama napiiim begendim aldim ben de canim..benimki buydu..

hmm evet biliyorum bu modelde pek bi güzel opuyorumnanaktan güle güle kullan tatlım :) gayet şık ve dediğin gibi spor..

ayıptır sorması bu modelde 2 bin lira civarı mı ?birde İstanbulda isen nereden aldın ?

Güle güle iyi günlerde kullan. yemek takımında ben de kareleri istiyorum ama bulaşık makinesine yerleştirirken sorun olur diyor herkes. Siz duydunuz mu?

hmm evet biliyorum bu modelde pek bi güzel opuyorumnanaktan güle güle kullan tatlım :) gayet şık ve dediğin gibi spor..

ayıptır sorması bu modelde 2 bin lira civarı mı ?birde İstanbulda isen nereden aldın ?

ben alali bi 4 ay oluyo canim fatihte bi ceyiz magazindan aldim 1750 tl idi...

sen baya indirimli almışsın yaa süper ben bugün ykm de sordum senin modeli 2300 dediler..hangi mağaza ki o acaba :D

taktım kafayı bu markaya ama 2 bin lirada çok pahalı birde 68 parçaymış..pasta tabakları falan ayrı satılıyormuş..

ikilemde kaldım valla..

:(

bulaşık makinesi hakkında bir fikrim yok ama bende duydum..acaba sorun olur mu gerçekten ..

sen baya indirimli almışsın yaa süper ben bugün ykm de sordum senin modeli 2300 dediler..hangi mağaza ki o acaba :D

taktım kafayı bu markaya ama 2 bin lirada çok pahalı birde 68 parçaymış..pasta tabakları falan ayrı satılıyormuş..

ikilemde kaldım valla..

:(

bulaşık makinesi hakkında bir fikrim yok ama bende duydum..acaba sorun olur mu gerçekten ..

Canim bulasik makinasinda yikayabiliyorsun garantili zaten..Uzerinde sanki ozel bi kaplama oldugu icin zarar gormuyor, acikcasi ben bu ozelliginden de etkilenmistim..Cunku bazi modeller gosterisli ama makina ısısında soyulma oluyor...

Ben alirken magaza yeni bir yere tasiniyordu o yuzden bazi urunlerde indirim yapmislardi..O donemde de baska bi model begenmstim o da 1200 kusur olunca bone china almaya karar verdim.Tabii bi kac yere sorduktan sonra..

Parca sayisina gelince diger takimlar sayi olarak daha fazla gorunuyor cunku fincan ve tabagi da sayiliyor.Ama bunda nescafe fincani yerine bi tabak daha koymuslar pasta tabagi var icinde..parcalar sunlardan olusuyor..
12 adet Düz Tabak 26,50 cm

12 adet Ara Düz Tabak 24,00 cm

12 adet Düz Tabak 21,00 cm (Pasta Tabağı)

12 adet Çukur Tabak

12 adet Komposto Kasesi

1 adet Kayık Tabak 39,00 cm

1 adet Kayık Tabak 32,00 cm

1 adet Salata Kasesi

1 adet Kadayıf Tabağı 32,00 cm (Supla)

1 adet Tuzluk

1 adet Biberlik

1 adet Çorba Tenceresi

1 adet Tencere Kapağı

ROYAL PORCELAIN GARANTıSı

Urunde soyle belirtiliyor canim:

Royal Bone China ve Royal Fine China gerçek, orijinal Bone China malzemesi kullanılarak üretilmiştir. Porselen takımlarda çizilmeler, desen erezyonu, renk solması, siyah nokta, eksen kayması, yapısal asimetri, ön yüzeyin düzlemsel olmaması taban bisküvi yuvarlağın kir tutması gibi sorunlarla karşılaşılabilir. Bu tür durumlara karşı Royal Bone China ve Royal Fine China (Ultra Strong) markalı ürünlerde karşılaşılmaz ve tüm ürünler; bu ve benzeri durumlara karşı ithalatçı firma garantisi altındadır.

kızlar bende kare almak istiyorum yemek takımını
ama insanlar çok kafamı karıştırıyor.
yok yemek masasına sığmaz
yok bulaşık mak.de kenarları çatlarmış
olur mu böle şeler yaaaboshayallersmile

miss_curious teşekkürler tatlım açıklamaların için :) bende bu takımları piyasada araştırmaya devam edicem..en uygun fiyatını bulana kadar :D

lilyum21 ben kesinlikle kare almak istiyorum..ama köşeleri daha yumuşak geçen kareler var ya onlardan zaten çok sivri olmayan..

ama bunlar güzel geliyo bana yaa napım yuvarlak istemiorum :D

bugün bir mağazada bone chinaların bir markasını daha gördüm o da royalinmiş..royking bone china diye geçiyordu .. biçim olarak fine chinalarla birebir aynı mesela çorba tenceresi falan tutma yeri.. aynı fabrika üretiyormuş..

fiyat olarak da mağaza yetkilisi ürünler yeni geldiği için 1100 TL dedi..bence kaçırma falan dedi..
$laguna.webp
$vanessa.webp

Back
X