Yemek takımı güral porselen mi kütahya porselen mi??

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
Arkadaşlar merheba evlilik hazırlığı içerisinde iken şuan yemek takımı almayı planlıyorum ancak güral porselen mi kütahya porselenmi karar veremedim fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

canım ben kütahyada okumuştum. güral ve kütahya porselenin sahipleri akraba zaten. kalitelerinde de fark yok. ben güral almıştım

Canim paylasimin icin tesekkurler evet bende oyle oldugunu duymustum ancak gural ve kutahya porselen arasinda model konusunda kararsiz kaldim benimde aklimda suan icin gural porselen var

Arkadaşlar merheba evlilik hazırlığı içerisinde iken şuan yemek takımı almayı planlıyorum ancak güral porselen mi kütahya porselenmi karar veremedim fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

güral ve kütahya arasında kalite farkı yok. züccaciye işinden anlayan tanıdığımdan duydum. güral ın fiyatları daha uygun gönül rahatlığıyla seçebilirsin. model konusunda da paylaş yorumlayalım.

Canım bilgin için teşekkürler..bende güral porselen düşünüyorum ancak ist/şirinevlerde fabrika satış mağazasına gittim hiç içime sinen modellere rastlamadım şimdi eminönüne bakıcam yakın günlerde okadar çok model seçtim ki internetten ama gittiğim yerde bütün modelleri mevcutmu bilemiyorum:)

Son düzenleme:
benim bildiğim en büyük mağazaları maltepe'deki mağazaları.zaten kütahya ve güral bitişik.orada bir çok model var.ben mesela internetten çok beğendiğim çok da pahalı olan modeli orada görünce hiç beğenmemiştim.iyi ki internetten almamışım.800 lira gibi bir fiyattaydı.oraya gidince 230 liralık bir takım beğendim :) bence oraya da bir uğra derim.

benim bildiğim en büyük mağazaları maltepe'deki mağazaları.zaten kütahya ve güral bitişik.orada bir çok model var.ben mesela internetten çok beğendiğim çok da pahalı olan modeli orada görünce hiç beğenmemiştim.iyi ki internetten almamışım.800 lira gibi bir fiyattaydı.oraya gidince 230 liralık bir takım beğendim :) bence oraya da bir uğra derim.

Tatlim cok tesekkurler bende bugun aldim gural porselenden ceyiz kampanyasindan sadece yemek takimini baska modelle degistirdim:)

X