Merhabalar,
Patlamaya hazir bomba gibi hissetmesem bu konuyu acmazdim sanirim.
8 senelik evliyim, 2 cocugum var ve ben suan dogum iznindeyim.
8 senedir esim evden ise yemek goturuyor,nobetci oldugu gunler ise piknik sepeti duzup oyle gidiyor ise![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Sorun su ki ben artik biktim bundan cunku yetisemiyorum.
Isyerinde yemekhane var, disardan yemek soylenebiliyor, pastane dahi var ama yok adam evden goturecek.
Dun cok sevdigim bi corba yaptim,eve geldiginde hasta oldugum icin uzanmistim,corba disinda yemek olmadigi icin koca tencere corbayi yemis.. saka gibi ama malesef saka degil.
Sabah kizim icin yaptigim bebek yemegini cantasina atarken yakaladim.
Napiyorsun sen ya dedim.. Napayim baska yemek yok ac mi kalayim diyor..
Git orda ye diyorum.. neymis disarda yemeyi sevmiyormus.
Arkadaslarinin eslerini taniyorum, kimse bu sekilde evden yemek goturmuyor cunku gercekten gerek yok.
Kazanla yemekler yapsam raf omru 2 gun ve cocuklarim tadina bakmaya yetisemiyor bile.
Kavga edince acilarin cocugunu oynuyor, yuz verince buzdolabinin onunden ayrilmiyor, ben ne yapacagimi sasirdim.
Mutfak yemek vs diyince gozyaslarina bogulasim geliyor artik![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Yasadigim yerde yufka vs yok, sarayim borek atayim buzluga ya da aman biber doldurayim diyemiyorum cunku hersey gayet pahali da..
Cok bunaldim, siz nasil bi yol izlerdiniz?
Patlamaya hazir bomba gibi hissetmesem bu konuyu acmazdim sanirim.
8 senelik evliyim, 2 cocugum var ve ben suan dogum iznindeyim.
8 senedir esim evden ise yemek goturuyor,nobetci oldugu gunler ise piknik sepeti duzup oyle gidiyor ise
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Sorun su ki ben artik biktim bundan cunku yetisemiyorum.
Isyerinde yemekhane var, disardan yemek soylenebiliyor, pastane dahi var ama yok adam evden goturecek.
Dun cok sevdigim bi corba yaptim,eve geldiginde hasta oldugum icin uzanmistim,corba disinda yemek olmadigi icin koca tencere corbayi yemis.. saka gibi ama malesef saka degil.
Sabah kizim icin yaptigim bebek yemegini cantasina atarken yakaladim.
Napiyorsun sen ya dedim.. Napayim baska yemek yok ac mi kalayim diyor..
Git orda ye diyorum.. neymis disarda yemeyi sevmiyormus.
Arkadaslarinin eslerini taniyorum, kimse bu sekilde evden yemek goturmuyor cunku gercekten gerek yok.
Kazanla yemekler yapsam raf omru 2 gun ve cocuklarim tadina bakmaya yetisemiyor bile.
Kavga edince acilarin cocugunu oynuyor, yuz verince buzdolabinin onunden ayrilmiyor, ben ne yapacagimi sasirdim.
Mutfak yemek vs diyince gozyaslarina bogulasim geliyor artik
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Yasadigim yerde yufka vs yok, sarayim borek atayim buzluga ya da aman biber doldurayim diyemiyorum cunku hersey gayet pahali da..
Cok bunaldim, siz nasil bi yol izlerdiniz?