• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Yemek Odası Tercihi Hakkında Yardım!!! (Bellona-İmaj, Casalis)

ilknur45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
26
6
86
kızlar yemek odası olarak bellonanın imaj modelinin beyazını internetten beğendim ama bulunduğum şehirdeki bellonada bulunmadığından göremedim aranızda bu modeli kullanan ya da gören var sa bi tarif etseniz yorumlasanız çok mutlu olurum :) bu arada bellonaya imaj a bakmak için gittiğimde casilis diye bi model gördüm bu modelden de kullanan varsa kalitesi açısından bir yorumlarsa çok sevinirim... Yaşadığım kararsızlığı aşmak için önerilerinize ihtiyacım var :)

hafta sonu bende bellonaya baktım casalis modelini gördüm yanılmıyorsam ama masası beyaz ve bir köşesinde oyuntu vardı tabi başka modeller ile karıştırmıyorsam :D bende anatolya yı beğenmiş tim :)

kızlar yemek odası olarak bellonanın imaj modelinin beyazını internetten beğendim ama bulunduğum şehirdeki bellonada bulunmadığından göremedim aranızda bu modeli kullanan ya da gören var sa bi tarif etseniz yorumlasanız çok mutlu olurum :) bu arada bellonaya imaj a bakmak için gittiğimde casilis diye bi model gördüm bu modelden de kullanan varsa kalitesi açısından bir yorumlarsa çok sevinirim... Yaşadığım kararsızlığı aşmak için önerilerinize ihtiyacım var :)

imaj :52: süper bir takım, bugün başka bir modele bakmak için gittik bellonaya. fakat imaj ın salon takımına resmen ba-yıl-dım. çok kullanışlı bence. beyaz ve kahverengi birleşimi çok moda bu yıl. zaten bu takım çıkalı 6 ay olmuş. özellikle masanın üstünün kahverengi olması ayrı avantaj. çünkü beyaz kısım leke olabiliyor. birsürü takıma baktım fakat en zarifi, en şıkı imaj gibi geldi bana. hatta yatak odası takımıda var. clasis biraz daha küt bir takım. çok düz geldi bana. imajın çizgileri ve ince sıra taşları var.dedim ya çok zarif bir takım. ne kadar beğendiysem öve öve bitiremedim :15:

Back
X