Seneye Eylül- Ekim gibi evlilik planımız var. O zamanlara yakın bir tarihte beyaz eşyaları ve mobilyaları halledelim diyoruz. Ancak biz sadece bir oturma takımı bir yatak odası takımı bir kitaplık olsun şimdilik diyoruz. Annem de tutturdu yemek odası da olsun!
Sahiden o kadar gerekli mi bir yeni evli çift için?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bence lazım canım çünkü yemeğe gelen misafirlerini nerede ağırlayacaksın mutfakta dersen mutfak kullanışlı olmuyo bence yemek odası sart eger yemek odası için koltuk falan düşünmüyorsan yemek masasını oturma takımının içine uygun al oturma odasının içinde kullan ben evlenirken evimiz dar olduğu için öle yaptım yemek odasına ayrı koltuk takımı gümüşlük falan filan almadık sadece yemek masasıyla konsolunu aldık oturma odasının içine ama şimdi evi değiştirdik yeni evime ayrı yemek odası yaptım birde önemli olan senın ne düşündüğünn kullanacak olan sensin ben evlenirken annem su da şart bu da sart derken daracık eve bi dünya sey aldı çoğunu daha kolıden çıkarıp kullanmadım bu yeni evime gelene kadar yinede annemin su gerek bu gerek diye aldığı bi sürü şeyı 1 veya 2 kere ancak kullanmışımdır sen nasıl düşünüyorsan öle diz evini istediğin tarzda sonuçta kullanack olan sensinn
Canım bir tavsiyem olacak, Yemek odası al almasına da konsol, vitrin ve gümüşlüğü alma boşuna yer tutuyorlar.
Güzel bir yemek odası takımının masa ve sandalyelerini al. Sandalyeleri de salon takımının kumaşından yaptır. İşte o zaman çok güzel bir salonun olur BENCE TABİ :)
Tabiki misafir için Yemek masası ve 6 yada 8 adet sandalye lazım. Ancak diğer fuzuli şeylerden uzak dur. Boşuna evini dolduruyorlar insanın.
Melese örnek şu takımdaki masa ve sandalye çok uyumlu, bu takımdan sadece bunları alabilirsin.
Valentin Avangarde Yemek Odası
Seneye Eylül- Ekim gibi evlilik planımız var. O zamanlara yakın bir tarihte beyaz eşyaları ve mobilyaları halledelim diyoruz. Ancak biz sadece bir oturma takımı bir yatak odası takımı bir kitaplık olsun şimdilik diyoruz. Annem de tutturdu yemek odası da olsun!
tabiki gerekli canım yeni gelinsin sonuçta misafirlerini yemeğe aldığın zaman nerde ağırlıcaksın mutfakta olmaz ayrıca yemek odası olmazsa salonunda sadece oturma grubunla kitaplık mı olcak öylede öğrenci evi gibi olur al sen yemek takımı işine yarar
Arkadaşlarla konuştuk ve evet yemek odası gibi bir şey yaptıralım dedik :)
Başka yerlerden kısıp onu halledeceğiz. Evlilik sonrası halledebileceğimiz şeyleri sonraya atıp yemek odasını alacağız.
Bakalım bakalım :)
Teşekkürler.
Ben hiç yemek takımı düşünmüyordum, misafirler için küçük bir şey diyordum ama... Öyleyse sadece yemek masası almak gerek. Teşekkür ederim