Mutfak Dekorasyonu Yemek Odası Takımı Sahiden Gerekli mi?

ny12da

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
66
3
34
Seneye Eylül- Ekim gibi evlilik planımız var. O zamanlara yakın bir tarihte beyaz eşyaları ve mobilyaları halledelim diyoruz. Ancak biz sadece bir oturma takımı bir yatak odası takımı bir kitaplık olsun şimdilik diyoruz. Annem de tutturdu yemek odası da olsun!
Sahiden o kadar gerekli mi bir yeni evli çift için?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Seneye Eylül- Ekim gibi evlilik planımız var. O zamanlara yakın bir tarihte beyaz eşyaları ve mobilyaları halledelim diyoruz. Ancak biz sadece bir oturma takımı bir yatak odası takımı bir kitaplık olsun şimdilik diyoruz. Annem de tutturdu yemek odası da olsun!

bence lazım canım çünkü yemeğe gelen misafirlerini nerede ağırlayacaksın mutfakta dersen mutfak kullanışlı olmuyo bence yemek odası sart eger yemek odası için koltuk falan düşünmüyorsan yemek masasını oturma takımının içine uygun al oturma odasının içinde kullan ben evlenirken evimiz dar olduğu için öle yaptım yemek odasına ayrı koltuk takımı gümüşlük falan filan almadık sadece yemek masasıyla konsolunu aldık oturma odasının içine ama şimdi evi değiştirdik yeni evime ayrı yemek odası yaptım birde önemli olan senın ne düşündüğünn kullanacak olan sensin ben evlenirken annem su da şart bu da sart derken daracık eve bi dünya sey aldı çoğunu daha kolıden çıkarıp kullanmadım bu yeni evime gelene kadar yinede annemin su gerek bu gerek diye aldığı bi sürü şeyı 1 veya 2 kere ancak kullanmışımdır sen nasıl düşünüyorsan öle diz evini istediğin tarzda sonuçta kullanack olan sensinn:KK34::KK34:

Canım bir tavsiyem olacak, Yemek odası al almasına da konsol, vitrin ve gümüşlüğü alma boşuna yer tutuyorlar.

Güzel bir yemek odası takımının masa ve sandalyelerini al. Sandalyeleri de salon takımının kumaşından yaptır. İşte o zaman çok güzel bir salonun olur BENCE TABİ :)

Tabiki misafir için Yemek masası ve 6 yada 8 adet sandalye lazım. Ancak diğer fuzuli şeylerden uzak dur. Boşuna evini dolduruyorlar insanın.
Melese örnek şu takımdaki masa ve sandalye çok uyumlu, bu takımdan sadece bunları alabilirsin.
Valentin Avangarde Yemek Odası

Eklentiler

• $evgör-yemek-odası.jpg
    $evgör-yemek-odası.jpg
    243,8 KB · Görüntüleme: 1.492
bence lazım canım çünkü yemeğe gelen misafirlerini nerede ağırlayacaksın mutfakta dersen mutfak kullanışlı olmuyo bence yemek odası sart eger yemek odası için koltuk falan düşünmüyorsan yemek masasını oturma takımının içine uygun al oturma odasının içinde kullan ben evlenirken evimiz dar olduğu için öle yaptım yemek odasına ayrı koltuk takımı gümüşlük falan filan almadık sadece yemek masasıyla konsolunu aldık oturma odasının içine ama şimdi evi değiştirdik yeni evime ayrı yemek odası yaptım birde önemli olan senın ne düşündüğünn kullanacak olan sensin ben evlenirken annem su da şart bu da sart derken daracık eve bi dünya sey aldı çoğunu daha kolıden çıkarıp kullanmadım bu yeni evime gelene kadar yinede annemin su gerek bu gerek diye aldığı bi sürü şeyı 1 veya 2 kere ancak kullanmışımdır sen nasıl düşünüyorsan öle diz evini istediğin tarzda sonuçta kullanack olan sensinn:KK34::KK34:

Çok haklısınız, bakalım düşünelim :)
Bu arada oğlunuz doğumgünümde doğacak sanırım. Allah analı babalı büyütsün :KK42:

Canım bir tavsiyem olacak, Yemek odası al almasına da konsol, vitrin ve gümüşlüğü alma boşuna yer tutuyorlar.

Güzel bir yemek odası takımının masa ve sandalyelerini al. Sandalyeleri de salon takımının kumaşından yaptır. İşte o zaman çok güzel bir salonun olur BENCE TABİ :)

Tabiki misafir için Yemek masası ve 6 yada 8 adet sandalye lazım. Ancak diğer fuzuli şeylerden uzak dur. Boşuna evini dolduruyorlar insanın.
Melese örnek şu takımdaki masa ve sandalye çok uyumlu, bu takımdan sadece bunları alabilirsin.
Valentin Avangarde Yemek Odası

Ben hiç yemek takımı düşünmüyordum, misafirler için küçük bir şey diyordum ama... Öyleyse sadece yemek masası almak gerek. Teşekkür ederim :KK42:

Bende yemek odasını gereksiz buluyorum ve oyle basit seyleride sevmiyorum almışken tam olsun istiyorum.Kirada yaşıcaz bi kaç yıl bende kararsızım

Yemek odası tabii ki gerekir. Sadece misafir için değil, ailece sürekli mutfakta mı yemek yiyorsunuz? Bizde mutfak masası da salondaki masa da kullanılır.

Vitrin, gümüşlük vb ürünler bana da gereksiz geliyor. Sen de açılır kapanır modellerden bir masa ve ister konsol ister kapalı kısımları da olan bir tv ünitesi veya kitaplıkla kendi salonuna göre bir takım yaratabilirsin.

Biz gençler için bazı şeyler hep gereksiz zaten :KK9: Ama ev yerleşirken görüyorsun ki bazı şeyler çokta gereksiz değilmiş.Şimdi eviniz kira mı? Size mi ait? Mutfağınız büyük mü küçük mü? Bunları bilemiyorum ama, açıkçası örneğin annemleri yemeğe davet ettiğim zaman mutfakta yemek yedirmek istemem.Ayrıca misafir için aldığın yemek takımlarının nerede duracağını hiç düşündün mü? Mutfak dolapların büyük olabilir,oraya koyarım desende, sonuç olarak yemeğe misafir aldığında mutfakta ağırlamak isteyeceğini hiç sanmıyorum. Vitrini bende sevmiyorum, ihtiyaç için değil tamamen süs için alınıyor çünkü.Belki fikir olur, bu benim salonumda ki vitrinim.Ben İkea'dan duvara monte şeklinde aldım.Tüm misafir yemek takımımı, çatal kaşık setini (sandıklı) hepsini aldı.Mutfağıma da eşimle beraber sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yiyebileceğimiz ikimiz için bir masa sandalye takımı aldım.Bizim kendi evimiz, mutfağım uzun ama çokta geniş değil, ancak çok genişte olsa misafirlerimi,yemek kokusu içinde, belki de telaşeden dağınık olan mutfağımda ağırlamak istemezdim.

Gereksiz diye düşünme, bende herşeye gereksiz dedim ama, ev yerleşirken anladım ne kadar gerekli olduğunu bazı şeylerin.
$Salon-2-.jpg $Salon-3-.jpg $20131201_174846.jpg

tabiki gerekli canım yeni gelinsin sonuçta misafirlerini yemeğe aldığın zaman nerde ağırlıcaksın mutfakta olmaz ayrıca yemek odası olmazsa salonunda sadece oturma grubunla kitaplık mı olcak öylede öğrenci evi gibi olur al sen yemek takımı işine yarar

Bencede yemek odası olmadan olmaz yemeğe mutlaka misafiriniz gelecektir onları mutfakta ağırlamak olmaz konsol,gümüşlük falan olmasada en azından yemek masası almalısınız.Aslında konsol ve gümüşlüğün çekmece ve dolapları fazla eşyaları depolamak için iyi oluyor ama herkesin kendi düşüncesi tabi.

tabiki gerekli canım yeni gelinsin sonuçta misafirlerini yemeğe aldığın zaman nerde ağırlıcaksın mutfakta olmaz ayrıca yemek odası olmazsa salonunda sadece oturma grubunla kitaplık mı olcak öylede öğrenci evi gibi olur al sen yemek takımı işine yarar

Arkadaşlarla konuştuk ve evet yemek odası gibi bir şey yaptıralım dedik :)
Başka yerlerden kısıp onu halledeceğiz. Evlilik sonrası halledebileceğimiz şeyleri sonraya atıp yemek odasını alacağız.
Bakalım bakalım :)
Teşekkürler.

Arkadaşlarla konuştuk ve evet yemek odası gibi bir şey yaptıralım dedik :)
Başka yerlerden kısıp onu halledeceğiz. Evlilik sonrası halledebileceğimiz şeyleri sonraya atıp yemek odasını alacağız.
Bakalım bakalım :)
Teşekkürler.

çok iyi düşünmüşsün canım şimdiden güle güle kullan o zaman :)

Ben hiç yemek takımı düşünmüyordum, misafirler için küçük bir şey diyordum ama... Öyleyse sadece yemek masası almak gerek. Teşekkür ederim :KK42:

bence yemek masası alma ben çok pişmanım orta sehpalar var açtıgında 12 kişilik yemek masası oluyo fiyatlarıda uygun o kadar pahalı degil masa alana kadar onlardan al daa iyi hem yer kaplamaz arkadaşlara katılıyorum konsol gümüşlük vs alana kadar tv ünitesi al gümüşlüklü olan tabak bardağını koyabilcegin şekilde

cnm inan bende sende gibi düşünyrodum nişanlı durdum süreç içerisidne hala nişanlıyım ama 1.5 yıldır nerdeyse :) düğüne 2 ay avr allahın izniyle son 1 haftadırda yemek masası olayına gayet olumlu bakıyorum. başta aman ne gerek var ne yapacagım ya diyip durdum evim dar olur almam şöyle böyle dedim hep bi salon takımı bi yatak odası bide oturma odasına köşe koltugu felan ama şimdi düşünüyorumda bi misafirim gelse ben o kadar aldım yemek takımalrımı yer safrasınamı düzecegim aldım şık salata kaselerimi ekmek sepetlerimi yer sofrasında gösterişli olmazki. mutfagada misafiri alıp oturtmak ise olmaz mutfaga sokmak başlı başına yanlış olur bi kere. hep diyroudm aman ne olacak mutfak masasını şık alırım olur biter diyordum ama hiç de öyle dedim gibi olmuyor işte cnm. ben almanı tavsiye ederim ama evine göre al derim. mesela ben kesin almayı düşünüyorum cnm ama evlenince degil ( düğüne 2 ay var ) kayın validemle altlı üstlü oturacagız kendi evimizi alana kadar orda yiyip içeçegiz sonuçta çalışan insanız bende nişanlımda saolsun kayın validem yemeklemi ugraşacaksın kızm yaparız yeriz birlikte dedi bizde nişanlımla daha cabuk birikim yapar kendi istegimzie göre allahın izniyşe 2 yılda evimizi alır çıkarız o zaman oturma odasına yemek masamı koyarım misafir odası yapmayı düşünmüyorum salonum büyük olsun yeter oturma odası yaparım orayı masamıda koyarım mutfaga benle eşime yetecek bi şekilde küçk şirin bi masa alırız :KK70: tercih senin cnm zamanın daha çokmuş iyi çaplı düşünürüsn daha merak etme :) allah gönlümüze göre versin hepimizin

yemek odası takımı benim en önem verdiğim kısım. Çünkü misafire gerek yokki eşinle bile bazen özel bir günün olur yersin yemek masanda mumları yakıp romantik bir yemek. Ki yeni evli olacaksın heveslenirsin bence al

X