• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yemek odası modelleri

MissGamzeli

TeMMuZdan SoNSuZa
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
10.762
1.987
448
38
belki size fikir olur.

tv ünitesi :)

Son düzenleme:
canım cok hoş güzel günlerde kullanman dilegiyle bir ömür boyu mutluluklar dilerimmmopuyorumnanaktan

güzel ama masanın sandalyesiz olması kullanışsız olabilir.oturan insan rahat yemek yiyemez sanki....

gayet güzel canım
bankı alıp kalabalık misafir geldiğinde kullanmak en mantıklısı

çokk hoş ahşap ve beyazın uyumuna hastayım koltuklarında beyaz olursa yanları da ahşap veya sadede farketmez mükemmel durur.. canım hangi markanın koleksiyonu bu fiyat ne kadar benim daha epey var ama merak ettim opuyorumnanaktan

çokk hoş ahşap ve beyazın uyumuna hastayım koltuklarında beyaz olursa yanları da ahşap veya sadede farketmez mükemmel durur.. canım hangi markanın koleksiyonu bu fiyat ne kadar benim daha epey var ama merak ettim opuyorumnanaktan

Alfemo - cornella yemek odası

Canım bende bu takımı çok beğenmiştim. Hatta görmeye gittim ama teşhir mağazaları farklı yerdeydi diye gitmedik. Görme şansım olmadı, burada başlık açmıştım hatta yazanlar kaliteli değil falan dediler yakından gördük dediler. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. Senin gidip görme şansın oldu mu?

Bunu bende beğenmiştim ama o ikili tabureler çok aklıma yatmadı, rahat olmaz gibi sanki, bi de birbirlerine yapışıklar :roflol: Ama masası çok kullanışlı görünüyor. Belki tabure yerine kendimiz 2 tane sandalye daha alabilirsek müthiş olur

güzelmiş canım ama bence gümüşlüğünü alma evin büyük değilse, modası da geçti zaten.

kızlar ben bugün gittim bu takımı yemek odası yatak odası oturma grubu takım aldım hepsini. full ortopedik nanotek yatakla 3900 hepsi hemde 6 sandalye ve yedek olsun açısından bankıyla birlikte aldım ama tv ünitesi almadım büfesinin üstüne monte ettircem tv mi. biz çok beğenerek aldık kaliteli duruyordu bence çünki ben bir mobilya mağazasının muhasebesine bakıyordum az buçuk anlıyorum diyebilirim.masasında çekmece var çatal kaşık için bölümlü. masa büyüyor bence güzel

Back
X