• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yemek odam ve koLtukLarım

b3bish

♥m3k♥
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
182
0
96
Denizli
sdc12525.th.jpg

vitrin,gümüsLük gibi parcaLar istemedim. konsoL,ayna ve yemek masası aLdım sadece.

sdc12527m.th.jpg

masa kenarLarından cekiLdiginde daha büyük haLe geLiyor.

sdc12526m.th.jpg

diğer masanın sandaLyesi cok fazLa hosuma gitmedi,onun yerine bu sandaLye iLe degistirdim.

sdc12519.th.jpg

sdc12518li.th.jpg

koLtukLarım iki tane iki buçukLuk iki tane tekLi oLacak. ayrıca antiLop kumastan.

umarım sizLerde begenirsiniz alkisalkisalkis

güle güle kullan canım iyi günlerd inş cok hosmus mobilyaların

fotografLar biraz kücük oLdu ama anLasıLıyor sanırım. düzeLtmeye caLıstım ama basaramadım .
tesekkür ederim canım.

hayırlı olsun tatlım ben cok begendım benım koltuklarım da antilop kumaş gule gule kullanalımkaydirigubbakcemile5

çok kibar bir takım. iyi günlerde kullanın.

çok guzel canım, sandalye değiştirmen daha iyi olmuş, ayrıca gümüşlük vs gibi büfelerde almaman çok daha güzel bende hiç sevmiyorum. Herşey çok güzel güle güle kullanın , mutlu günlerde. Hayırlı olsun

çok guzel canım, sandalye değiştirmen daha iyi olmuş, ayrıca gümüşlük vs gibi büfelerde almaman çok daha güzel bende hiç sevmiyorum. Herşey çok güzel güle güle kullanın , mutlu günlerde. Hayırlı olsun

önceLikLe tesekkür ederim güzeL diLekLerin icin.
saLonu doLdurmaktan baska bi ise yaramadıgını düsünüyorum konsoL ve masa haricindeki seyLeri.
antiLop kumasa geLince satıcı Leke tutmadıgını söyLedi. arastırdım ve gercektende öyLe oLdugunu okudum. biLmiorum kuLLanınca bu biLgiLeri onayLayacakmıyım. umarım yanıLmam :1rolleyes:

Fotolar baya ufak olmuş..

Gördüğüm kadarıyla söyleyim ,güzel duruyorlar.

Güle güle kullanman dileğiyle...

koltukların yanları çok geniş benimkiler de böyle oturma yeri dar ve evin büyükse bunları tercih et bence eve gelince sıkıntı oluyor

koltukların yanları çok geniş benimkiler de böyle oturma yeri dar ve evin büyükse bunları tercih et bence eve gelince sıkıntı oluyor

evet genis koLtukLar ama oturma yerLeri dar degiL. yer konusunda cok sıkıntımız yok cok sükür. tesekkür ederim uyarın icin kaydirigubbakcemile5

küçük fotoğraf tam göremedim
iyi günlerde kullan :dance:
beyaz koltuğa nasıl cesaret ediosunuz yaa boshayallersmile ben hayatta alamam :1rolleyes:

tesekkür ederim arkadasLar.
koLtukLarım krem evet tercih ediLmesi zor rekLerden bir tanesi.
ama acık rengin vermis oLdugu ferahLıgı sevdigimden temizLigine razı oLdum diyebiLirim umarım pisman oLmam yerimseniben

Back
X