• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yemek odam nasıl arkadaşlar

gumusss

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
227
0
316
Rize
Son düzenleme:
ben ikinciyi yani carisma yı daha çok yakıştırdım kolları beyaz olunca sandalyelerinle falan da daha uyumlu görünecek gibi

Bende 2. beğendim canım, beyaz renk daha aydınlık yapar evini, hemde mobilyanla uyumlu:29:

ben ikinciyi yani carisma yı daha çok yakıştırdım kolları beyaz olunca sandalyelerinle falan da daha uyumlu görünecek gibi
yorum yaptığın teşekkrler canım. bizde onu aldık ama acaba diğeriyle değiştirsemmi die düşündüm.
ancak bizim koltuklar ve sandalyeler krem rengi olcak. sırıtırmı acaba?

ben yemek odasından bağımsız bakınca ilk koltuk takımını beğendim.

hem yemek odasında hemde koltuklarda beyazın o şekilde kullanımı göz yorabilir mi acaba :31:

herşeyden öte aldıklarını güle güle sağlık ve mutlulukla eskitin inşallah :nazar:

yemek odasina 2. koltuk daha yakisiyor ama bence 1. kotluk takimi daha güzel...

ben yemek odasından bağımsız bakınca ilk koltuk takımını beğendim.

hem yemek odasında hemde koltuklarda beyazın o şekilde kullanımı göz yorabilir mi acaba :31:

herşeyden öte aldıklarını güle güle sağlık ve mutlulukla eskitin inşallah :nazar:

aslında ilk koltuk tkaımı ile yemek odasının isimleri aynı. resital.
birbiri çiin yapılmış sanrım. ve o koltuk takımındaki ahşap rengi ile yemek odasındaki ahşap rengi aynı. ama yatak olmuyor die diğer beyaz olanı tercih etmiştik.

ve o ilk koltuk takımı yahşi cazibedeki koltuk takımı.belki izleyenler dikkat ettiyse bilirler.

1.koltuk takımı daha modern bir görüntüde,ama senin gönlün hangisini sevdiyse bence o önemli,çok fazla takılma söylenenlere

1.koltuk takımı daha modern bir görüntüde,ama senin gönlün hangisini sevdiyse bence o önemli,çok fazla takılma söylenenlere

ben karar veremedimki. çok kararsız biriyim o yüzden söylenenlere takılıyorum ister istemez. ama sanırım 1.yi alcaz. yatak olmuyor ama napalım. tabi nişanlım ikna olursa

Back
X