• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Yemek Konusunda Yardım!!! Lütfeeeennnn!!!!!!!!

_biyolog_

visale aşık.. 30.06.2011
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
470
11
318
Slm kızlar! mayıs 15 te erkek arkadaşım ve ailesi şehir dışından (5 saatlik yoldan) tanışma, kız isteme ve söz için gelecekler.
İlk kez gelecekleri için annemle yemek versek mi diyee aklımıza geldi. ama öte yandan da ilk kez geliolar nihayetinde resmi bi hava olcak yemek vermesek daha mı iyi olur.
onun yerinee çay servisinde doyurucu bişeyler hazırlasak olur mu?
toplamda 15 kişi falan olcaz yemek yapmazsak çok mu ayıp olur. fikirlerinizee çok ihtiyacım vaaarrr! bilmiyorumkismile

kesinlikle ve kesinlikle yemek vermelisiniz
5 saatlik yol sonuçta...
hem aileler için daha sıcak bi ortam oluşur bence
yemekten sonrada çay yanındada atıştırmalık kurabiyeler olabilir.

şimdiden hayırlı olsun
kolay gelsinn..

Bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum,yemek vermelisiniz...Oldukça uzak yoldan geliyorlar,hem yemekte güzel bir ortam oluşur akabinde de çay servisi olur isteme olayıda daha güzel pekişir ..kaydirigubbakcemile5

yemek vermelisiniz kesinlikle.
o kafar uzun yoldan gelen insanlari aperatif seylerle gecirtiremezsiniz ki
cok ayip olur.

il dışından gelecekleri için yemek vermeniz daha hoş olur..kolay gelsin şimdiden mutluluklar diliyorum..

kesinlikle ve kesinlikle yemek vermelisiniz
5 saatlik yol sonuçta...
hem aileler için daha sıcak bi ortam oluşur bence
yemekten sonrada çay yanındada atıştırmalık kurabiyeler olabilir.

şimdiden hayırlı olsun
kolay gelsinn..

eferim tatlım bilion sen işi =)
bencede cnm yemek vermelisiniz cokacimcoook

bende 31 ocakta nişanlandım...
nişanım evimizde oldu 45 kişi vardı
biz ikramları masanın üzerinde açık büfe şeklinde sunduk.
menüde genelde salata tarzı şeyler vardı
mercimek köftesi, zeytinyağlı yaprak sarması, makarna salatası, havuç salatası,amerikan salatası, bir kaç çeşit poğaça, ufak pideler, nişan pastası ve içecekler vardı
bizim hem isteme hem nişan bir arada oldu. yüzükler takıldıktan sonra pasta kesildi ikramlar yapıldı.
güzel ve sade bir şekilde atlattım bu günü....
umarım seninde herşey istediğin gibi olur şimdiden sonsuz mutluluklar canım.................

herkese çok teşekkür ederim kızlar..
o kadar kafa yoruoorum ki nasıl olcak ne yapabilrim , bi aksilik olur muu diyee..bilmiyorumkismile
inşallah sıkıntısız atlatırız.
güzel dilekleriniz için çok saolun canlaropuyorumnanaktan

hepimiz bastan sIKILdik canim
ama sonra insan isin icine girince hersey kendiliginden gelisiyor zaten
o kadar stres yapma kendine
agir yemekler yapmazsiniz
bi kac yardim edecek birilerini bulursunuz herseyin üstesinden gelirsiniz insallah

Bencede yemek diyorum bende. Çünkü yoldan geldikleri için açlık ve yorgunluk olabilir üstlerinde

ßende diğer arkadaşlara katılıyorum canım uzun yoldan gelecekleri için yemek verilmeli .
Daha sonra çayın yanında ikramlık bişeyler hazırlayabilirsinizz.
Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun .
İnşallah her şey güzel gecer .
:nazar:

cnm bende yazan bütün arkadaşlara katılıyorum hafif bir menüden olucak yemekler hazırlayabilirsinizzayen yemekten sonra çay kahve faslı olucak hayırlısı olsun cnm

Back