- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çalışmıyorum 2 küçük çocuğum var.
Birinin yediğini öbürü yemiyor, ortak yemekler makarna ve pilav.
Her gün 4 çeşit yapıyorum ayağıma yapışan çocukla bana bile gına geldi ki hayalim ev yemekleri restoranı açmaktı:)
En sevdiğim şeydir yemek yapmak, artık bunaldım.
Siz kendinize haftalık menüler belirleyin mesela kahvaltı akşamı, eve gelirken fırından ekmek hamuru alıp 10 dk da pişi yapabilirsiniz.
Köfte akşamız, buzluktan hop tavada ve patates.
Sulu yemek yine buzluktan nohut falan.
Makarna pilav ve çorbayı çok yapın, ertesi güne kalsın ana yemek değişsin sadece.
Yemeyen de aç kalsın çocuk varsa ve küçük değilse:))
Genelde 2 gun ayni yemegi yiyoruz![]()
Salçalı, sebzeli, tereyağlı.makarnanın eziyete döndüğü tek ev bizim ki sanırım. bir paket makarna haşlanıp 4 ayrı şekilde hazırlanıyor. hiç sevmiyorum makarna pişirmeyi![]()
Valla benim 2 gune 1 de yaniyo hergun olsa huni takardimAynen bizde allahtan onene ne koyarsam yiyo ben diger turlu kisa devrelerim yanardi
Aynen hele ınstagramda o sankı padısah sofraları herseyden bolca ve cesit cesıt. Konu sahıbı hakıkaten anneler acıl bırı gelecdk olsa bile 1 saatte 2 cesıt yemek cıkarabılıuor ne ara dusunup ne ara sofraya koyuyolar anlamıyorum. artık tecrubelerı dolayısıyla dıyorm ama bız o asamaya gelene kadrHer akşam yemek hazırlamayarak. Bazen aperatif yiyerek. Ne bileyim her gün her gün de farklı yemeklerle mükellef sofra kurulmaz, gereksiz.
Var canım var :) benim gibi işsizlikten kendini mutfağa atanlar var. Ama alıştırınca o gün işim olsa bile yine aybı sofrayı bekliyor. Geçen hazır mantı ile geçiştirdim diye bin ton laf söyledi. Bende hepten saldım aç kalsın da aklı başına gelsin diyeHergün mükellef sofralar kurulan evler mi var ki![]()
Valla çalışan bir insanım yemeğimi yapar koyarım 2 değil yeri geliyor 3 gün aynı yemeği yiyoruz az az ısıtarak isteyen yer istemeyen kalkıp kendi hazırlar, eşim itiraz etmeden yer Allahtan yemek takıntısı yoktur.İki gün üstüste ev halkı aynı yemeği yemek istemiyor yersem ben yiyorum yine
Ahahhahaa kendimi okudumOyyyy başım alıp nerelere gidem.Yemek olayı bela resmen başıma.
3 çeşitten azını kabul etmeyen,aparatif şeyleri asla kabul etmeyen,mantıyı ana yemekten sonra atıştırmalık olarak gören bir eşim ve “annneeeğğğğğ bo akşom ne yoyoroz” diyen iki tane besili yavrum var.
Şimdiden sterese girdim.Yarın ne pişirsem acaba![]()