- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yemeği fazla yapın kaynatın kavanoza koyup kapatın ve ters çevirin soğuyunca dolaba koyarsanız. (Yeni kapak olursa daha sağlıklı oluyor be kapak aldım attım kenara lazım oldukça kullanıyorum ) tabi bunu ev halkına söylemiyorsunuz, buz dolabın az gözüken yerinde dursun, bir hafta sonra taze yapmış gibi çıkarın. En azından bir hafta rahat edersiniz böyle. Yine arkadaşların söylediği gibi haftasonu oturun eşinizle köfte ve fellah köftesi yapın, kıyma kavurun bir yemeklik porsiyonlayıp atın dondurucuya. Benim eşimde sözde dondurucudan yemek yemez ama söylemeden önüne koyunca bayıla bayıla yiyorİki gün üstüste ev halkı aynı yemeği yemek istemiyor yersem ben yiyorum yine
Valla bi ben yapıyorum bi eşim bi dışarıdan alıyoruz bir gün balık derken hafta bitiyor.Her akşam yemek yapmak çok sıkıcı geliyor bana ve 2 yılı geçti evleneli annelerimiz bu yemek derdini nasıl çözmüşler işten gelip her akşam yemek hazırlamak bir tek bana mı zahmetli geliyor
Bir ben boyleyim saniyordumBen 7 senelik evliyim hiç sevmıyorum yemek yapmayı evde oldugum halde bide o konuda becerikli değilim:) Allahtan eşim ses etmıyor o ekmek peynırde yer sorun degıl bu konuda şanslıyım. Durumunuz iyiyse dışardan bi yemek firmasıyla anlaşın haftanın 3 gunu onlar getirsin gerisinş siz yapın