Yemediği halde şişen hamişler var mı?

cicekcik

02.08.10
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
6.802
22
46
merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim 4.haftada öğrendim lakin 4. haftada kilom 58 di sonrasında daha bir dikkat ettim kabızlık sorunum olduğu için hep sebze salata yedim kilo yapıcak birşey inanın yemedim ama şimdi 61 küsürdü bu sabah ben bu işi anlamadım üstelik hergün 30 dakika yürüyorum en az bazı günler daha fazla hareketsizde değilim ayrıca iştahım çok artsa gam yemiycem ama gayet normal hatta çok normal besleniyorum bulantılarım oluyor ama çokça olmadığı için kusmam yok yani gayet dikkatli beslendiğim halde bu şekilde olan varmı ben anlamadım bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun kızlar :sm_confused:

Olabilir yani hiç sorun dgil bende 7 haftalık hamileyken 58 kilo olmuştum 54 ile hamile kaldım şimdi sorma 74 kiloyum doguma 7 hafta var

canım senin daha yeni şiş olabilirsin ben de şişmiştim gaz felan vardır ama dikkat et sen yine de hamur işi felan fazla yeme

canım benim de ilk 8. haftama kadar tuhaf bir kilo artışım vardı, 3 kilo birden almıştım hiç ekstra bişe yemediğim halde.
ama sonra kendiliğinden gitti, sanırım su fazla tutuyo vücut bazen. yoksa 3 kilonun baska türlü birden gidişi nası olabilird ki:ecrin_bebek:
şimdi 14 haftaya girdim ve cok yavaş 2 kilo aldım ama normal buluyorum bu kadarını çünkü karnım çıkmaya başladı.

canlarım hamilelikte sindirim sistemimiz daha farklı çalışıyor.. midede ve ince barsaklarda yediğimiz herşey en ufak zerresine kadar emiliyormuş.... yani normal zamandaki gibi standart bi döngü olmuyormuş...
hamileler çok yiyerek kilo almıyorlar ki zaten.. sonuçta normal yediklerimizi yiyoruz.. işte bebeğe her türlü vitamini temin etmek için, vücudumuza Cenab-ı Allah bu şekil bi görev veriyormuş... bize kilo gibi görünen fazlalıklar, bebek doğduğunda süt yapımı için kullanılıyormuş... düzenli beslendikten sonra fazla takmaya değmez..cokacimcoook

saolun kızlar verdiğiniz bilgiler için

hamur işi tüketmiyorumki sadece sabahları kepekli yarım dilim ekmek yiyorum pilav makarna yemiyorum bir tek dün makarna yedim o kadar yani neyse şişiyom işte sağlıklı olsunda şişlikler elbet gider sonra yapılcak bişey yok yarın doktora gidicem onada sorucam bu durumu bakalım

saolun kızlar verdiğiniz bilgiler için

hamur işi tüketmiyorumki sadece sabahları kepekli yarım dilim ekmek yiyorum pilav makarna yemiyorum bir tek dün makarna yedim o kadar yani neyse şişiyom işte sağlıklı olsunda şişlikler elbet gider sonra yapılcak bişey yok yarın doktora gidicem onada sorucam bu durumu bakalım

manyak böle konu mu olur?? allam yaaaa yimiomuş da şişiomuşşş pehhhh!! sen kendini çaaaala şıkel mi sandın cicimmmm alcen tabee kilo yağ ne varsa neyim.:roflol::roflol: hahahahhaaa hem o ilk haftalardaki kuru şişlik ondan öle kilolu duruon onlar sonra inio anacım ama 12. haftaya kadar anca iner şişlikk..zemuszemuszemuszemuszemuszemus

manyak böle konu mu olur?? allam yaaaa yimiomuş da şişiomuşşş pehhhh!! sen kendini çaaaala şıkel mi sandın cicimmmm alcen tabee kilo yağ ne varsa neyim.:roflol::roflol: hahahahhaaa hem o ilk haftalardaki kuru şişlik ondan öle kilolu duruon onlar sonra inio anacım ama 12. haftaya kadar anca iner şişlikk..zemuszemuszemuszemuszemuszemus

hahaha olur anacım olurr böle soruda olur fazla bişey yemediğim halde kilo alırsam merak ederim diğer hamişlerede bal gibide sorarımmmmmmmmmm

X