Bebek Beslenmesi yeme bozukluğu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

femmefatal_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
3
0
16
merhaba 3 yıldır kendimi kusturuyorum ancak şu son haftalarda zorlanıyorum sadece balgam geliyor. kusamadıkça çıldıracağım yaşayan var mı yardım edin

yaptığın şey çok zararlı bende aynı şeyi yapıyordum zayıflamak için ve kan kusunca bıraktım kendime yaşatmayı. bak bunu yapmayan değil yapan ve seni anlayan biri olarak söylüyorum acilen bırak, bırakamıyorsan tedavi ol.

bana zararı yok teşekkür ederim düşüncen için^^

Bunu hemen bırakmanı öneriyorum.
6 yıldan fazladır bunu yapıyordum olumsuz etkilerini hemen görmedim ama bu sene bildigin bütün kötü etkilerini yaşamaya başladım.
Kemiklerimde ve kaslarımda ciddi agrılarım oluşmaya başladı

safra yeşil ya da sarı olmak mı benmkisi şeffaf

hayır direkt şeffaf oluyor, balgamı tek seferde bir yemek kaşığı kadar anca cıkartırsın bunun içinde konu açmazdın ve balgam şeffaf olmaz genellikle. daha önce benimde başıma geldi ve eminim ben safra çıkardığına. vücudunun ayarları ile artık oynama safrana zarar verirsen ve o sıvı vücuduna yayılırsa zehirleyerek ölümüne neden olur.

evet katılıyorum bendede kas ve kemik ağrısı oluyor. ben bunu bırakalı uzun zaman olmasına rağmen geçmedi tatlı tatlıda olsa zonkluyor oram buram durduk yere hala daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…