bende konunun takipçisiyim
Kimsenin bizim gibi yeme arzusu yok sanırım :/
Soğan kürü
İnsülin direnciniz olabilir yeme isteğinin nedeni o bende de vardı ne yaparsam yapayım engel olamıyordum
Şeker değil canım ikisi farklı şeyler vücut insülini sindiremediği için sürekli yemek yemek istiyorsunYani insülin direnci şekerim mi var demek oluyor
Kabak detoksu üç günde üç kilo garantiliyor.
Ödem attırıyor bende yapıyorum şuan ikinci günümdeyim gözle görülür bir fark var diyebilirimSaglıksal anlamda bi zararı olur mu peki yoksa verilen kilo ödemden mi gider
Ödem attırıyor bende yapıyorum şuan ikinci günümdeyim gözle görülür bir fark var diyebilirim
Yine de meshul almak istemem herhangi bir sağlık sorununuz varsa doktorunuza danışınO zaman mutlaka denicem
nasıl oluyorKabak detoksu üç günde üç kilo garantiliyor.
Miden çok hassas değilse elma sirkesi deneyebilirsin sabah aç karna akşam yatmadan önce tadı hoşuna gitmezse bir tatlı kaşığı çiçek balı da koyabilirsinKızlar merhaba umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Çok fazla başlık var tek tek okuyamadım ama derdim şu, benim erkek arkdaşım uzakda şu an ve ben kendimi çok yalnız mutsuz hissediyorum tatlı tuzlu yemek ne varsa sürekli yiyorum artık görenler kilo aldın diyor dün de babam noldu sana dedi o derece gözle görülür bi fark var belli ki. Bel oyuntum kalmadı çalıştıgım icin spor yapma şansım da yok cunku inanılmaz yorgun oluyorum şöyle kısa sürede beni toparlayacak hemen kilo verdikcek her öneriye açığım bir de bu yeme istegimi nasıl kesicem hiç bilmiyorum. Sanki sadece yemek yiyince mutlu oluyorum galiba bu biraz depresyon ama bu gidişle davul olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?