Kızlar merhaba umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Çok fazla başlık var tek tek okuyamadım ama derdim şu, benim erkek arkdaşım uzakda şu an ve ben kendimi çok yalnız mutsuz hissediyorum tatlı tuzlu yemek ne varsa sürekli yiyorum artık görenler kilo aldın diyor dün de babam noldu sana dedi o derece gözle görülür bi fark var belli ki. Bel oyuntum kalmadı çalıştıgım icin spor yapma şansım da yok cunku inanılmaz yorgun oluyorum şöyle kısa sürede beni toparlayacak hemen kilo verdikcek her öneriye açığım bir de bu yeme istegimi nasıl kesicem hiç bilmiyorum. Sanki sadece yemek yiyince mutlu oluyorum galiba bu biraz depresyon ama bu gidişle davul olucam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeme arzum geçmiyor acil kür önerisi :/
- Konu Sahibi redbrick
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende konunun takipçisiyim
Kimsenin bizim gibi yeme arzusu yok sanırım :/
Kimsenin bizim gibi yeme arzusu yok sanırım :/
Mutlaka vardır da kimse formulünü bulamamıştır bence
- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Soğan kürü
Zayıflatıyor mu
İnsülin direnciniz olabilir yeme isteğinin nedeni o bende de vardı ne yaparsam yapayım engel olamıyordum
Yani insülin direnci şekerim mi var demek oluyor
- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
Şeker değil canım ikisi farklı şeyler vücut insülini sindiremediği için sürekli yemek yemek istiyorsunYani insülin direnci şekerim mi var demek oluyor
- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
Kabak detoksu üç günde üç kilo garantiliyor.
Saglıksal anlamda bi zararı olur mu peki yoksa verilen kilo ödemden mi gider
- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
Ödem attırıyor bende yapıyorum şuan ikinci günümdeyim gözle görülür bir fark var diyebilirimSaglıksal anlamda bi zararı olur mu peki yoksa verilen kilo ödemden mi gider
Ödem attırıyor bende yapıyorum şuan ikinci günümdeyim gözle görülür bir fark var diyebilirim
O zaman mutlaka denicem
- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
Yine de meshul almak istemem herhangi bir sağlık sorununuz varsa doktorunuza danışınO zaman mutlaka denicem
- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
nasıl oluyorKabak detoksu üç günde üç kilo garantiliyor.
- 29 Aralık 2017
- 14
- 3
- 1
- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Miden çok hassas değilse elma sirkesi deneyebilirsin sabah aç karna akşam yatmadan önce tadı hoşuna gitmezse bir tatlı kaşığı çiçek balı da koyabilirsinKızlar merhaba umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Çok fazla başlık var tek tek okuyamadım ama derdim şu, benim erkek arkdaşım uzakda şu an ve ben kendimi çok yalnız mutsuz hissediyorum tatlı tuzlu yemek ne varsa sürekli yiyorum artık görenler kilo aldın diyor dün de babam noldu sana dedi o derece gözle görülür bi fark var belli ki. Bel oyuntum kalmadı çalıştıgım icin spor yapma şansım da yok cunku inanılmaz yorgun oluyorum şöyle kısa sürede beni toparlayacak hemen kilo verdikcek her öneriye açığım bir de bu yeme istegimi nasıl kesicem hiç bilmiyorum. Sanki sadece yemek yiyince mutlu oluyorum galiba bu biraz depresyon ama bu gidişle davul olucam