Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sabah masamın üzerine yapıştırıcı döküldü lütfen akıl verin ne yapabilirim veya mobilyacı eşi tanıdığı olanlar varsa bana yardımcı olun lütfen neler yapılabilir inanın içim yanıyor sabahtan beri başım çatlıyor şimdiden teşekkürler...
Ah canım ya çıkmıyor işte sabah döküldüğü gibi eşim üzerine buz koydu yok banamısın demedi çok üzüldüm daha yeni almıştık bu kadar mı şans olur insanda aldığım yeri aradım değişmesi lazım üst kısmı dedi oda ayrı masraf en azından marangozluk işi olsaydı inşallah burdan yardım edicek birileri çıkar bana neler yapabilirim hiç bir fikrim yok teşekkürler yanıtın için
tinerle çıkarmayı deneyip rengi bozulan yerlere yapı marketlerde satılan mobilya kalemleri ile boyasan.aklıma başka birşey gelmiyor kötü olmuş malesef.