- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.521
Canım hemen kadın doğuma gidip bebişini görebilirsinBen şimdi hamile miyim değil miyim karşısında 10939 yazıyor 5000 üzerinde olması gerek diye biliyorum hamile miyim şimdi bennn anlamadım bir içime su serpin ümitlenim miii
Yaaaa çok mutlu oldummm Allah'ım şükürler olsun ayyy rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım hemen kadın doğuma gidip bebişini görebilirsinçocuğun bi anne ben burdayım demediği kalmış
Canım 5 üstü zaten gebe demek senin şuan kese kesin gözükür hatta belki içinde bebeği bile görebilirsin adetin gecikeli ne kadar oldu 1 haftadan fazla oldu sanırımYaaaa çok mutlu oldummm Allah'ım şükürler olsun ayyy rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahteşekkürler canım sende olmasan valla kafayı yicektim sağlık ocağına gidiyorum şimdi doktora kan sonucumu güzelce öğrenmeye. Geçen ay mart ayı hamilelik tablosuna yazdım kendimi ve hamileyim Allah'ın mucizesi bu başka bişey değil gerçekten çok mutluyummmm
Hadi inşallahCanım 5 üstü zaten gebe demek senin şuan kese kesin gözükür hatta belki içinde bebeği bile görebilirsin adetin gecikeli ne kadar oldu 1 haftadan fazla oldu sanırım
Hamilesin canım 10.939 çıkmış değerin maşallah baya yüksek yaniBen şimdi hamile miyim değil miyim karşısında 10939 yazıyor 5000 üzerinde olması gerek diye biliyorum hamile miyim şimdi bennn anlamadım bir içime su serpin ümitlenim miii
Keseyi bebeği bile görürsün canım hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallahHadi inşallahadetim gecikeli bugün 11. Gün işte.
Cinsiyeti yazacak çocuğun nerdeyseBen şimdi hamile miyim değil miyim karşısında 10939 yazıyor 5000 üzerinde olması gerek diye biliyorum hamile miyim şimdi bennn anlamadım bir içime su serpin ümitlenim miii
Sonuç 10000 üstünde canım maşallah iyi dayanmışsın test yapmamak için 5 haftalık tahminen kesede görülür kalp atışını duyabilirsin tebrik ederim cnmBen şimdi hamile miyim değil miyim karşısında 10939 yazıyor 5000 üzerinde olması gerek diye biliyorum hamile miyim şimdi bennn anlamadım bir içime su serpin ümitlenim miii
Çocuk okula başlayacak güzelim ne yaptın senBen şimdi hamile miyim değil miyim karşısında 10939 yazıyor 5000 üzerinde olması gerek diye biliyorum hamile miyim şimdi bennn anlamadım bir içime su serpin ümitlenim miii
Hamilesin canım 10.939 çıkmış değerin maşallah baya yüksek yaniadet tarihin ne zamandı geçtimi günün
Sana yemin ederim bir saattir bu yazdığına gülüyorum okula da gönderdik bebişimiÇocuk okula başlayacak güzelim ne yaptın sen
Gördüm canım testini çok sevindim vallaBugünle birlikte 11 gün bitti 5 gün adetim gecikti test yaptım pozitifdi dün kan verdim bugün gittim oda pozitif hamileyim yani hâlâ inanamıyorum gebelik testimi de attım buraya geride kaldı sanırım
Sağlık ocağı doktoru 5 veya 6 haftalık dedi kadın doğuma git haftaya kalp atışını duyarsın hem dedi. Teşekkürler bu arada canımSonuç 10000 üstünde canım maşallah iyi dayanmışsın test yapmamak için 5 haftalık tahminen kesede görülür kalp atışını duyabilirsin tebrik ederim cnm
Amin inşallah rabbim isteyen herkese buradaki tüm arkadaşlara nasip etsin inşallahGördüm canım testini çok sevindim vallasağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Yaa evet inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duysaydim Allah'ın izniyleKeseyi bebeği bile görürsün canım hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallahdeğer aralığına göre 7 haftalık değer aralığında hadi git kadın doğuma da bize de haber ver
Yaa o kadarr yaniii hadi bakalımCinsiyeti yazacak çocuğun nerdeysehayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Ama genelde hep rahim filminin çekildiği ay hamile kalıyorlar rahim çok alıcısını açıyorAnladım kuzum bana da ilişki olur dedi. Korun ya da korunma demedi. Ama korunmamı gerekli görseydi üstüne basa basa korunun derdi diye düşünüyorum. Bir de hala çamur gibi pıhtı gibi değişik akıntılarım var ben de korkuyorum enfeksiyon olur diye. Bu ay ben de korunmayı düşünüyorum
Evet ama çok kanamam olduğu için ilişki çok yaşayamadık o yüzden önümüzdeki ay değerlendiririz daha çok öyle görünüyor. Tabi hayırlsıı Rabbim ne zaman nasip eder onu bilmiyorumAma genelde hep rahim filminin çekildiği ay hamile kalıyorlar rahim çok alıcısını açıyor
Takılıyorum canım sana bende pazartesi gidecem sana dediğime bakma bende bekliyorumSana yemin ederim bir saattir bu yazdığına gülüyorum okula da gönderdik bebişimiteşekkürler güzelim kalp atışını da duysak hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?