- 9 Şubat 2023
- 448
- 305
- 23
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.501
Allah razı olsun canım. Bugün çok yoğunlaştı kanamam. Hayırlısını nasip etsin Allah'ım. Benimde ilk gebeliğimdiÇok üzüldüm canımmalesef 2 kart artarak ilerlemesi gerekirdi . Sağlıklı gebelik değil demek ki daha önce düşük yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama rabbim öyle güzel yaratmış ki gebelikte bir sıkıntı var mı diye rahim her hafta tarama yaparmış varsa anneye zarar vermeden vücuttan atmaya çalışırmış . Sen sağlıklı ol bebek yine gelir Allah'ın izniyle Allah yardımcın olsun çok üzüldüm canım
Çok üzüldüm canım Ocak ayında benim de böyle olmuştu 500den 600lere çıkmıştı 2 gün sonra. Senin de artışın %37lerde olmuşMerhaba kızlar bugün kanamam oldu doktora gittim. Betahcg verdim. İki gün önce 617 çıktı bugün 848 çıktı. Doktorum artış beklediğimiz gibi değil dedi. Düşük yapıyor olabilirsiniz dedi.Artış var ama istenilen seviyede değil dedi. İki gün sonra kan vermemi istedi
Aynen canım düzenli artıyordu sonuncusu böyle oldu. Doktorum yine kan vermemi istiyor iki gün sonraya. Her ihtimali düşünmeliyiz dedi. Hayırlısı diyorum artık.Çok üzüldüm canım Ocak ayında benim de böyle olmuştu 500den 600lere çıkmıştı 2 gün sonra. Senin de artışın %37lerde olmuş
Ben 2021 Ekim ayında düşük yaptım . İkinci gebeliğim Nisan 2022 de oldu Mayıs'ta kalbi durduğu için kürtaj oldum . 2022 Ekim ayında da kimyasal gebelik geçirdim . Şimdi de tekrar gebelik istiyorum ama 2 gündür sanırım idrar yolu iltihabı geçiriyorum yine bir damla idrar için ağlayacak boyuta geliyorum cuma yumurta takibi için gidecem gitmişken söyleyecem hocayaAllah razı olsun canım. Bugün çok yoğunlaştı kanamam. Hayırlısını nasip etsin Allah'ım. Benimde ilk gebeliğimdiİnşallah Allah'ım sağlıklı bir hamilelik nasip eder. Sen ne zaman düşük yaptın canım?
Aynen canım düzenli artıyordu sonuncusu böyle oldu. Doktorum yine kan vermemi istiyor iki gün sonraya. Her ihtimali düşünmeliyiz dedi. Hayırlısı diyorum artık.
Amin inşallah canım Allah razı olsunRabbim hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin insallah
Allah'ım yardımcın olsun canım. İnşallah hayırlısıyla Allah'ım nasip eder. Çok üzüldüm senin adına. Allah bir daha aynı şeyleri yaşatmadan kolayca bebeğine kavuştursun. İdrar yolu iltihabı da çok zor gerçekten insanı deli ediyor. Hepimiz bir gün güzel haberler alacağız ama zamanı var işte. Zor yolculuklar Allah gönlümüze ferahlık versinBen 2021 Ekim ayında düşük yaptım . İkinci gebeliğim Nisan 2022 de oldu Mayıs'ta kalbi durduğu için kürtaj oldum . 2022 Ekim ayında da kimyasal gebelik geçirdim . Şimdi de tekrar gebelik istiyorum ama 2 gündür sanırım idrar yolu iltihabı geçiriyorum yine bir damla idrar için ağlayacak boyuta geliyorum cuma yumurta takibi için gidecem gitmişken söyleyecem hocaya
Yan yana olan ilk yaptığım aşırı net olan, tek olan da farklı markanın gebelik testi hafif silik olan. Bat 27 martKoyu olan test hangisi açıl olan test hangisi canım bir de bat ne zamandı
Aynen belki bir hata olmuştur ama kanamam da var diyorsun dimi. İlk başta iyi olup şimdi düşmesi daha beklenmedik olduğu için çok üzülmüşsündür tahmin edebiliyorumAynen canım düzenli artıyordu sonuncusu böyle oldu. Doktorum yine kan vermemi istiyor iki gün sonraya. Her ihtimali düşünmeliyiz dedi. Hayırlısı diyorum artık.
marka olarak sormak istemiştimYan yana olan ilk yaptığım aşırı net olan, tek olan da farklı markanın gebelik testi hafif silik olan. Bat 27 mart
Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşAllah canımMerhaba kızlar bugün kanamam oldu doktora gittim. Betahcg verdim. İki gün önce 617 çıktı bugün 848 çıktı. Doktorum artış beklediğimiz gibi değil dedi. Düşük yapıyor olabilirsiniz dedi.Artış var ama istenilen seviyede değil dedi. İki gün sonra kan vermemi istedi
Yerleşme kanaması olabilir. 10 gündür regl olmuyorsun ve daha yeni mi test yaptın helal olsunHadi inşallah canımbugün yaptırdım kan testi yarın çıkıcak. Adette olmadım bugün 10. Günüm. İki gün önce çok az lekelenme gördüm o kadar.
Amin amin canım inşallahAllah'ım yardımcın olsun canım. İnşallah hayırlısıyla Allah'ım nasip eder. Çok üzüldüm senin adına. Allah bir daha aynı şeyleri yaşatmadan kolayca bebeğine kavuştursun. İdrar yolu iltihabı da çok zor gerçekten insanı deli ediyor. Hepimiz bir gün güzel haberler alacağız ama zamanı var işte. Zor yolculuklar Allah gönlümüze ferahlık versin
Amin inşallah canım. Beklemedeyim bakalım akşam kanamam durdu. Şuan kanama yok ama belli de olmuyorAmin amin canım inşallahrabbim hepimize hayırlısıyla çok aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah Malesef bu süreçler zor ya hepimiz bir yerlerden sınanıyoruz . Rabbim senin de yardımcın olsun düşük olursa da üzülmemeye çalış inan kendi kendine düşse daha kolay . Anestezisiz kürtaj olan biri olarak söylüyorum kürtaj kat ve kat daha zor o yüzden düşecekse engel olmaya çalışma sağlıklı olsa seninle kalır zaten . Rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin sana hayırlı evlat inşallah
Evet öyle canım kanamam durdu akşamdan sonra olmadı. Tabi olur mu yine olmaz mı orasını bilmiyorum. Beklemedeyim. Umudumda yok diyebilirim. Yani ben olmayacak diye düşünüyorum kendimi hazırladım her şeyeAynen belki bir hata olmuştur ama kanamam da var diyorsun dimi. İlk başta iyi olup şimdi düşmesi daha beklenmedik olduğu için çok üzülmüşsündür tahmin edebiliyorum
marka olarak sormak istemiştim
Ay evetYerleşme kanaması olabilir. 10 gündür regl olmuyorsun ve daha yeni mi test yaptın helal olsun
Aynen belki bir hata olmuştur ama kanamam da var diyorsun dimi. İlk başta iyi olup şimdi düşmesi daha beklenmedik olduğu için çok üzülmüşsündür tahmin edebiliyorum
marka olarak sormak istemiştim
Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını nasip etsinAmin inşallah canım. Beklemedeyim bakalım akşam kanamam durdu. Şuan kanama yok ama belli de olmuyor
Amin canım sağ olÇok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?