- 26 Aralık 2015
- 11.786
- 19.031
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #13.381
Çünkü sadece o kaldı kuzum 9 aydır falan deniyoruz. Hormon testlerinde, eşimin sperm testinde vs muayenemde hiçbir sıkıntı yok. Geçen ay bu ay da olmazsa adet olunca bitince Rahim filmi yapalım dedi bir de doktor.Neden istedi doktor rahim filmini. İnşallah güzel sonuçların çıkar
Kolaylıkla girer çıkarsın hayırlı haberleri alırsınKızlaaaaaar yarın rahim filmim var nolur dua edin bir sıkıntı olmasın
Sabah senden test bekliyoruzAy sonunu getırdık artık sabah test yapacak kımler var bebekleeeerr?
Canım kolaylıkla olsun insallahh haber ver bize deKızlaaaaaar yarın rahim filmim var nolur dua edin bir sıkıntı olmasın
Dualarımda olacaksın canım İnşAllah sağlıkla yakında gelecek bebişinKızlaaaaaar yarın rahim filmim var nolur dua edin bir sıkıntı olmasın
Bizim de dokuz ay civarı oldu ama hiç tedavi başlamadık en son soğan kürü yapacaktım ama onu da yapmadım yarın doktora gideceğim adetim gecikti yine. İnşallah olur senin deÇünkü sadece o kaldı kuzum 9 aydır falan deniyoruz. Hormon testlerinde, eşimin sperm testinde vs muayenemde hiçbir sıkıntı yok. Geçen ay bu ay da olmazsa adet olunca bitince Rahim filmi yapalım dedi bir de doktor.
Karnımda sankı adetın en yogun gunu gıbı sancı var.ya herru ya merru dıyıp sabah testı yapacagım tabıkıSabah senden test bekliyoruz
Tarihlerini yazar mısınBebek heyecanı bende yerimi alayım ugrulu gelir inşallah
Karnımda sankı adetın en yogun gunu gıbı sancı var.ya herru ya merru dıyıp sabah testı yapacagım tabıkıpek umudum yok ama yınede çarsambaya kadar umut var,yumurtlama 16-19 aralıgında bır gun oldu cunku.Senınde guzel sonuclarını beklıyoruz kuzum ınsallah cok guzel cıkar kan degerın artık bu hafta gorursun bebegını
Yok gelmedı bugun dısarda işlerım vardı bir tane freely test aldım nöbetcı eczanedentestlerin geldi mi senin ben ümitliyim senden insallah kuzum aminnn
Daha döllenme olmadan alınan radyasyon etkiler mi ki? Hsg öncesi mi 3 4 gün ilişki yasak acabaProgestandan dolayı oldu bence de. İlişki yasak diye hatırlıyorum ilk gebeliğimde de çekilmiştim 3-4 gün ilişki olmamıştı çünkü kanla karışık akıntı geliyordu. Bir de radyasyondan dolayı yasak diye biliyorum. Doktor o zaman rahim filminden sonra 3-6 ay içinde hamile kalmak daha kolay değerlendirin demişti 4. Ay kalmıştım ben. İnşallah sıkıntı çıkmaz napalım nasip kısmetten öte yol yok ama çok saskınım
Hadiiii cok heyecanlııı yapınca hemen at tamam mıYok gelmedı bugun dısarda işlerım vardı bir tane freely test aldım nöbetcı eczanedensabah ılk numune olsun dıye bende bı ümitliyim bi ümitsizim karışık.güzel şeyler olsun hepımız ıcın bebısm
Hayırlı haberler inşallahYok gelmedı bugun dısarda işlerım vardı bir tane freely test aldım nöbetcı eczanedensabah ılk numune olsun dıye bende bı ümitliyim bi ümitsizim karışık.güzel şeyler olsun hepımız ıcın bebısm
Rabbim kolaylık ve şifa versin canim.Kızlaaaaaar yarın rahim filmim var nolur dua edin bir sıkıntı olmasın
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim senin ne zamandıRabbim kolaylık ve şifa versin canim.
Bebeğe giden yol açılsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?