- 21 Şubat 2023
- 200
- 91
- 18
- 27
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.481
Teşekkür ederim doktor kesin bişey söyleyemem iki gün sonra tekrar kaan ver dedi zaten insallah tutunmustur tam 11 aydır bekliyorum tık yoktu, tam da randevu alacaktım artık ilaç falan başlarlar diye.. insallah hepimiz aralık annelerine geçerizben geçen sene 8 görüp 2 gün sonra da 11 görmüştüm sonra ne yazık ki kanamam gelişti ama İnşallah senin tutunur canım olmayacak diye bir şey yok. Birde burada hep olumlu olan şeyleri okumaya çalış psikolojimi çok yorma
Buradayım burada bu ara çok yoğun geçti ondan çok giremedimeveet cok özlüyorummm hemiideee.gogus ucu agrısı sol kasıkta arada gıren cıkan bı agrı.bazende tam rahmın ortasında.gene fake atıyosa bana vucut bılemıyorum ama
O konusmayı hatırlıyorum ama bu kullanıcı oldugunu bilmiyordum kuzum sen iyi dikkatlisinYok ya hatta ben daha önce dile getirdim tuhaf geliyor inandırıcı değil diye. Çünkü kullanıcı adı farklıydı hatta daha farklı şeyler söylüyordu altın kemer falan denk geldin mi bilmiyorum
İnşallah aşkım. Ama insan hayalini kurduğu şeyden hemen vazgeçmek istemiyo. 1 yıl ara versem sonrasında ne zaman olacağı da belli değil 30 yaşındayım zaten. Ne zaman büyütücem ben bu çocuğuCanım önce senin sağlığın. Sen iyi ol her şey çok güzel olacak inan bana
Kankam test koleksiyonun kalp benEki Görüntüle 3222349 yukardakı 4 gun kala asagıdakı 2 gun kala :) oyuzden ıkı guncuk bekle emın olalım ve oyle gıt :)
İnşallah canım bende dün test verdim çok yeni benimki de yarın tekrar vereceğimTeşekkür ederim doktor kesin bişey söyleyemem iki gün sonra tekrar kaan ver dedi zaten insallah tutunmustur tam 11 aydır bekliyorum tık yoktu, tam da randevu alacaktım artık ilaç falan başlarlar diye.. insallah hepimiz aralık annelerine geçeriz
Bence aynı kişi çünkü biri dedi hatta sen farklı ismde değil miydin tarzında. Neyse ya herkesin gönlüne göre versin Allah. Mübarek ramazan ayıO konusmayı hatırlıyorum ama bu kullanıcı oldugunu bilmiyordum kuzum sen iyi dikkatlisin
Hahahahahha bu şey gibi oldu konusup konusup aman neyse ya mübarek günde bosverBence aynı kişi çünkü biri dedi hatta sen farklı ismde değil miydin tarzında. Neyse ya herkesin gönlüne göre versin Allah. Mübarek ramazan ayı
Ay inşallah kuzum ya. Bakalım yarın sabah ilk idrarda kaset testte nasıl çıkacak. şu t1 t2 li artımed alacağım bir de bugün akşam denerim olmadı.Günaydın canım hayırlı ramazanlarben kaset testte de gölge görüyorum inşallah bebeğin seninledir
Dur kuzum daha net değil belki testler beni trollemiştir yine. Emin olalım bir kaç gün iyicene
eneee doğru bebiş varsa Aralık oluyor demi doğumTeşekkür ederim doktor kesin bişey söyleyemem iki gün sonra tekrar kaan ver dedi zaten insallah tutunmustur tam 11 aydır bekliyorum tık yoktu, tam da randevu alacaktım artık ilaç falan başlarlar diye.. insallah hepimiz aralık annelerine geçeriz
burcu noluyoo kıııızzzzz :)eneee doğru bebiş varsa Aralık oluyor demi doğum
Yayburcu noluyoo kıııızzzzz :)
İnsallah inanıyorummmmDur kuzum daha net değil belki testler beni trollemiştir yine. Emin olalım bir kaç gün iyiceneinşallah dediğin gibidir.
Hiçbişy yapmadımCanım sen ne yaptın son durum ne
üzülme bitanem...kendıne dıkkat et..Hiçbişy yapmadımfena, sökülecek gbi ağrılarım var
Oruçluyum evde yatıyorum
Hayırlı ramazanlar cnmGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
şşş sus kızKankam test koleksiyonun kalp ben
Ay Yay ya da Oğlak. Benim de oğlakburcu noluyoo kıııızzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?