💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Benim de dünden beri regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var. İç bacağıma vuruyor ağrı, arada belime vuruyor. Bat'ım 23-24 Mart gibi gözüküyor. Daha erken aslında ancak 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşayan birisi olarak geriye bu belirti kalmıştı zaten, bunu da yaşıyorum son olarak galiba. Ne zaman yumurtladım onu da bilmiyorum. 10 Mart çoook yoğun akıntım geldi ancak o gün mü yumurtladım sonra ki günler mi aklımda deli sorular. Zaten 10 Mart bile yumurtlasam çok erken daha hissetmem için 5 günde. Yine yalancı belirtiler. Hayır dinlemiyordum ne güzel bu ay vücudumu ama son 2 gündür enteresanım gerçekten.

Canım senin hamile olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum. Burada yazmaya başladığımdan beri sana karşı böyle bir his var içimde hadi inşallah

Canım senin hamile olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum. Burada yazmaya başladığımdan beri sana karşı böyle bir his var içimde hadi inşallah
Canım ağzından bal damlıyor, sen geçen ay da diyordun. Sanırım geçen ay yumurtam döllenmiş ancak tutunamamış benim. Darısı bu aya inşallah hepimizin güzel haberlerini alalım.

Canım ağzından bal damlıyor, sen geçen ay da diyordun. Sanırım geçen ay yumurtam döllenmiş ancak tutunamamış benim. Darısı bu aya inşallah hepimizin güzel haberlerini alalım.
Geçen ay benim de kimyasal oldu. Ben buraya birkaç gündür üyeyim aslında ama sanki senin de benim de bu ay alacağı güzel haberler var

Yakmadım ben ya yaktıktan sonra ilişki yasak demi
Yaktırma işleminden sonra iyileşme süreci olduğu için 1 ay yasak demişti doktor bana. Ancak yara olduğu için o bölgede itihaplanma olabileceğini ve sperm girişinin zor olabileceğini de söylemişti ben de yaktırmıştım. Adı yakma diye geçiyor ancak hiç bir acı hissetmiyorsun. 5 dk bile sürmüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…