- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.801
Dün bişiler geliyor falan diyordun sanki, acaba daha yeni mi yerleşiyorYaa ne bilim dedim acaba daha yeni yeni mi oluyor normalde de kanda 2 günde 1 çıkıyor ya ne biliyim
Canım senin hamile olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum. Burada yazmaya başladığımdan beri sana karşı böyle bir his var içimdeBenim de dünden beri regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var. İç bacağıma vuruyor ağrı, arada belime vuruyor. Bat'ım 23-24 Mart gibi gözüküyor. Daha erken aslında ancak 2 aydır tüm hamilelik belirtilerini yaşayan birisi olarak geriye bu belirti kalmıştı zaten, bunu da yaşıyorum son olarak galiba. Ne zaman yumurtladım onu da bilmiyorum. 10 Mart çoook yoğun akıntım geldi ancak o gün mü yumurtladım sonra ki günler mi aklımda deli sorular. Zaten 10 Mart bile yumurtlasam çok erken daha hissetmem için 5 günde. Yine yalancı belirtiler. Hayır dinlemiyordum ne güzel bu ay vücudumu ama son 2 gündür enteresanım gerçekten.
Bat gelmeden test yapmayacagim diye kendime soz verdim ama sizleri gordukce asiri gaza geliyorum.
Canım ağzından bal damlıyor, sen geçen ay da diyordun. Sanırım geçen ay yumurtam döllenmiş ancak tutunamamış benim. Darısı bu aya inşallah hepimizin güzel haberlerini alalım.Canım senin hamile olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum. Burada yazmaya başladığımdan beri sana karşı böyle bir his var içimdehadi inşallah
Valla dün Bi kere peçeteye silince çok çok az leke gördüm ama şuan bsy yok inşallah yerleşmedirDün bişiler geliyor falan diyordun sanki, acaba daha yeni mi yerleşiyor
Geçen ay benim de kimyasal oldu. Ben buraya birkaç gündür üyeyim aslında ama sanki senin de benim de bu ay alacağı güzel haberler varCanım ağzından bal damlıyor, sen geçen ay da diyordun. Sanırım geçen ay yumurtam döllenmiş ancak tutunamamış benim. Darısı bu aya inşallah hepimizin güzel haberlerini alalım.
Bugunde regle dönmezse hamilesin benceOff beynim yanıyor benimde 10 güne kadar beklicem bakalım regl olmazsam cidden yapmıcam artık
Yakmadım ben ya yaktıktan sonra ilişki yasak demiBende yara vardı ancak yaktırdım yarayı ve iyileşti. Şu anda hamile kalmaya çalşıyorum. Doktor o sıra bunun hamile kalmanla ilgilisi yok demişti.
gözün aydın bebegım artık kesınlestı bebeısın hayırlarla gelsın :)Kızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
Evet kuzum ya cok tesekkür ederimgözün aydın bebegım artık kesınlestı bebeısın hayırlarla gelsın :)
Canım çok güzel artmışKızlar bendeki testler ortadaki comfort diğerleri prodoctor elimde bunlar oldugu için kullandım takip etmek için bence artmış sizce
İnşallah kuzum inşallah. Ben başka bir rachel ile karıştırdım o halde seniGeçen ay benim de kimyasal oldu. Ben buraya birkaç gündür üyeyim aslında ama sanki senin de benim de bu ay alacağı güzel haberler var
Yaktırma işleminden sonra iyileşme süreci olduğu için 1 ay yasak demişti doktor bana. Ancak yara olduğu için o bölgede itihaplanma olabileceğini ve sperm girişinin zor olabileceğini de söylemişti ben de yaktırmıştım. Adı yakma diye geçiyor ancak hiç bir acı hissetmiyorsun. 5 dk bile sürmüyo.Yakmadım ben ya yaktıktan sonra ilişki yasak demi
Bata 10 gun var. Şafak karanlıkkacıncı gün
Cok tesekkür ederim canım aminnCanım çok güzel artmışsağlıkla büyüsün, gelişsin çok sevindim senin adına
Ooo bayagı varBata 10 gun var. Şafak karanlık
Kaç haftalık canımKızlar kesemiz daha gözükmedi ya moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?