- 24 Şubat 2023
- 2.372
- 2.296
- 53
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #8.781
Ben bu ay hsg çekilcem klomen kullanamicamOrtağiz bu ay
Test Yaptınmı canım senYok öyle Bi parça peçeteye geldi sonra yok şuanda
Bugün sabah yaptım ben Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibiTest Yaptınmı canım sen
Ümit oldunuzTabiki döner canım.
İnsallah yerlesmedirYok öyle Bi parça peçeteye geldi sonra yok şuanda
Amin canımm
8.gunde daha yeni yeni atılıyor vücuttan iğnenin etkisi. Ben 9.gun kan vermiştim 7 değeri çıkmıştı. Çok erkenden yapıp kendini strese sokma, 12.gun sana net gösterir inşallah pozitiftirÜmit oldunuz
Adet olana kadar umut var demektir canım bunu unutmaÜmit oldunuz
Sanki gördüm testin birinde yaBugün sabah yaptım ben Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibiama galiba yok değişik ışıklar da çektim
İnşAllah şimdi çıkmayan testte bile Bi kaç gün sonra çıkar inşallahİnsallah yerlesmedir
sen 2 3 bekle canım test yapıp moral bozmaÜmit oldunuz
Off beynim yanıyor benimde 10 güne kadar beklicem bakalım regl olmazsam cidden yapmıcam artıkSanki gördüm testin birinde ya
Kesinlikle cıkarİnşAllah şimdi çıkmayan testte bile Bi kaç gün sonra çıkar inşallah
Bencede bekle cok stres oluyo insan yerlesmeyse gelen leke zaten cıkmaz su anOff beynim yanıyor benimde 10 güne kadar beklicem bakalım regl olmazsam cidden yapmıcam artık
Aşırııı silik ben de görüyor gibiyim ancak şimdiye sanki daha net çıkması gerekirdi gibi geliyor. yine de bilemedim.Bugün sabah yaptım ben Bi görüyor gibi oluyrm Bi görmüyor gibiama galiba yok değişik ışıklar da çektim
Hayırlısı olsun canım beklemekten başka Bi şansım yokBencede bekle cok stres oluyo insan yerlesmeyse gelen leke zaten cıkmaz su an
Yaa ne bilim dedim acaba daha yeni yeni mi oluyor normalde de kanda 2 günde 1 çıkıyor ya ne biliyimAşırııı silik ben de görüyor gibiyim ancak şimdiye sanki daha net çıkması gerekirdi gibi geliyor. yine de bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?