💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Azarlayan doktorun asabı bozukmuş demek 3 ay yeterli bence ben ilk hamilelikte 8+5 gibi kürtaj oldum bir kere regli gördüm ama o dönem kistten ara kanama vs oldu 2 ay sonra hamile kaldım oğlum doğdu şimdi de ocakta kimyasal oldu 6 ocakta başladı kanamam daha sonra 3 şubatta regli oldum bu ay hamileyim tekrar kimyasal düşük olarak bile saymıyor dr

Yok kız niye ironi yapayım gerçekten böyleyiz sabah 5.30da kalkıyorum bazen ona kahvaltı hazırlıyorum geceden yemek koyuyorum çantasına bebek gibi bakıyorum ama kendime gelince sıfır vakit ayırmıyorum
Su an cok şaşkınım. Ne muhtesem hayatlar suren erkekler var demek. Yazık eşime acıdım simdi bak ben bunlarin binde birini yapsam su an başının üzerinde geziyor olurdum bir sureligine tabi ki.. sonra alışırdı konfora ve hakkı olan oymus gibi davranırdı.. tipik insan psikolojisi

Yok kız niye ironi yapayım gerçekten böyleyiz sabah 5.30da kalkıyorum bazen ona kahvaltı hazırlıyorum geceden yemek koyuyorum çantasına bebek gibi bakıyorum ama kendime gelince sıfır vakit ayırmıyorum

Sana helall olsunn, sadece bi kere kocama kahvaltı hazırlayabildim ama kendisinin issiz kaldıgı ve benim calıstıgım bi dönem vardı o zaman sabahları bana kendisi kahvaltı hazırlardı, ev hanımlıgına gecis yapınca ben de sana hazırlayacagım dedim nitekim istifa ettim artık evdeyim ve sadece yataktan el sallayıp uyumaya devam ediyorum

O da iyi bence.. ben gürültü yaparak hazirlaniyor uyandiriyor diye kızıyorum

Hahaha ne güldüm ya keşke biride bana benim yaptıklarımı yapsa

Oh hayat size güzel bende dün sabah kaldırdım mesela çorabını giydirdim diş fırçasını falan ayarladım tam yatağa gidiyordum sessizce gel beni yolcu et diyo gene yakalandım

Oh hayat size güzel bende dün sabah kaldırdım mesela çorabını giydirdim diş fırçasını falan ayarladım tam yatağa gidiyordum sessizce gel beni yolcu et diyo gene yakalandım
Bana kocam çorabımı giydir dese o çorabı ona yediririm kız iyi sabır var alıştırmışsın (hastalık engel vs olsa feda olsun tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…